Säsong i Kanada 18/19

HKarlberg

Ny medlem
Hej!

Till hösten ska jag åka över till Kanada för att först spendera några månader i Vancouver och sedan hitta ett säsongsjobb på någon skidort. Jag har redan ett visum så nu börjar det snurra i mitt huvud kring jobb och hur jag hittar ett säsongsjobb med bra skidmöjligheter, finns det någon här som har erfarenhet av detta? Sökte ni jobb redan hemifrån eller var ni där för att gå på deras platsintervjuer?

Om någon har varit iväg och säsongat i Kanada så vore det också guld värt att få höra vilken ort den har varit på och hur det stället var! Det finns så otroligt mycket att välja på så det skulle hjälpa i sökandet!

Skulle bli så tacksam för svar! Ha det!
 

7ranan

Ny medlem
Hej! Jag o några kompisar drar över till Kanada i november, troligast whistler! Utifrån vad jag hört verkar det svårt att få jobb i början av säsongen om man inte kommer ner väldigt tidigt, men att när snön kommer så hoppar många av sina jobb o då är det lättare att hitta nåt! Det är min tanke just nu iaf :)
 

awalundy

Ny medlem
Hej! '
spenderade två säsonger i whistler. Är sjukt enkelt att hitta jobb... finns för mycket jobb och ingenstans att bo. Rekomenderar att blrja leta boende snart om de är whistler du vill åka till!
 

Carllarsson

Ny medlem
Hej!
Har hört att Revelstoke ska vara riktigt bra, hade några kompisar som var där förra säsongen och dem var supernöjda!! Tänkte också göra en säsong i Kanada nästa säsong och det lutar åt just Revelstoke. Om någon eller några känner sig manade att hänga på och dela boende så är ni välkomna att höra av er för känns extremt hemligt att åka iväg helt ensam?
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp