Säsonga 19/20 i Whistler

TobiasDale

Ny medlem
Tja!
Fick precis ett ordentligt ryck och har nu bestämt mig för att jag ska till Whistler vintern 19/20. Har ingen tidigare erfarenhet inom säsongandet, vilket är anledningen till att jag skriver här. Vad har ni för erfarenhet och tips gällande åkning, jobb, boende, och det generella livet där? Tveka inte heller att skriva om ni också funderar på att åka! Ute efter människor att diskutera, bolla idéer, och potentiellt uppleva något helt fantastiskt med :)
 

Hanna1

Ny medlem
Jag siktar på att säsonga i Cham, men om du vill bolla idéer så skriv till hannaobergg på instagram!!
 
Tja!
Är också inne på att säsonga nästa vinter, vore grymt att dra till Kanada. Är dock osäker på vart...har aldrig heller säsongat. Skriv gärna om du vill bolla lite idéer!
 
Tja Tobias! Vilken grej att åka till Whistler. Så fett skidområde! Jag själv har säsongat i Kanada och det var TOP NOTCH. Bästa jag gjort, helt klart. Jag jobbade som instruktör vilket gav mig hur mycket tid som helst i backen. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta mig, tröttnar aldrig på att prata om Kanada ;) matilda@snowminds.se
 

OttoGroenvall

Ny medlem
Hallå!
Vi är 3 killar som börjat planera en säsong i Whistler! Vi har gjort lite research och om vi förstått rätt är boende är ett problem. Om ni har ett boende och vill slå ihop eller har några andra tips hör gärna av er :)
 

AxelSundell

Ny medlem
Tjena! Är riktigt sugen på säsong i Kanada till vintern. Har varit i Åre senaste 4 åren och är sugen på lite nytt skidäventyr. Åker mycket park men vill utvecklas inom offpist området. Letar folk att åka med så hör gärna av er om ni är sugna på Kanada/Usa till vintern och letar någon att åka med och/eller dela boende!
 

FelixSandh

Medlem
Jag är och jobbar och cyklar i whistler nu. Det är skitsvårt att få tag i boende och då ska de tydligen va lättare på sommarn än på vintern. Alla delar typ 4 pers i ett rum och betalar minst 600-800 dollar i månaden. Det är mycket folk i whistler överlag, men om man gillar att festa och kanske droga ska man välja whistler
 
Tjena! är också väldigt sugen på en säsong i whistler! Åker mest park och tanken är att vara borta allt från några veckor till hela säsongen ut. Har också haft svårigheter att hitta boende så är det kanske någon i denna tråd som fortfarande letar efter nån att dela boende med? Fredens!
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp