Säsonga frankrike 21/22?

EbbaH

Ny medlem
Säsonga frankrike 21/22?
Hej! Jag (23 år) har funderat på att säsonga i ett tag och vill nu försöka planera något mer konkret (även fast det är sjukt svårt just nu). Jag hoppas på att åka till frankrike och säsonga 21/22 och funderat på typ valto. Man vet ju inte hur det blir med corona för tillfället. Finns det några andra glada som vill åka och/eller velar fram och tillbaka som jag? Det vore kul att ha några att prata med! Men även, hur tror ni att situationen kommer vara, kommer man kunna åka eller ej?
 

OliverAson

Ny medlem
Säsonga frankrike 21/22?
Tja jag (24år) och min polare (25år) har varit sugna på att säsonga ett bra tag nu och nu har vi äntligen bestämt oss att göra det. Vi funderar också på att åka neråt om det nu går vill säga. Förhoppningsvis har man fått vaccin då så man kan åka ner. Våran plan är att åka ner lite innan säsongen börjar och försöka få något enklare jobb. Så att man får in lite matbidrag iallafall. Vi har även planer på att börja tura och eventuellt gå en lavin kurs. Plan B är att säsonga i Åre. Men jag hade föredragit alperna 😅
 

Raketen

Ny medlem
Säsonga frankrike 21/22?
Jag (29 år) har också tänkt dra en vinter någonstans i alperna nästa vinter och delar gärna lägenhet med ett mindre gäng hyffsat likasinnade. Jag festar gärna, men inte varje dag. Kommer troligtvis att plugga på distans för att ha något att göra när vädret inte är på vår sida.

Jag tror absolut man kommer kunna åka nästa vinter om man tagit vaccinet!
 

Andereas

Ny medlem
Säsonga frankrike 21/22?
Tja! Jag funderar också på att säsonga och är lite i samma sits. Vore kul och skönt med ett jobb eller någon sysselsättning iaf under tiden. Är 29 bast :)
 

Jempaaaa

Ny medlem
Säsonga frankrike 21/22?
Hej!

Jag är också taggad på att dra ned och säsonga, Är mellan jobb så har 3 månader ledigt som jag tänkte lägga nån stans i bergen. Jag är 26, älskar skidor, rätt bra på fest också. Skulle gärna snacka med lite likasinnade.
 

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp