Säsongsboende i Åre 15/16

Lisafg

Ny medlem
Säsongsboende i Åre 15/16
Hallåhej!
Jag är en skidgalen tjej på 23 år som söker Säsongsboende i Åre. Om det är någon som har tips på vart jag ska kolla så uppskattas det. Jag kan även tänka mig att dela lägenhet om det är någon som vill ha en trevlig rumskompis :) Jag är öppen för alla tips och förslag!
Mvh Lisa
 
Senast ändrad:

Marolo

Ny medlem
Säsongsboende i Åre 15/16
Hej Lisa!
Hur har det gått för dig med boende? Jag letar med säsongsboende så om du har hittat något och vill ha en rumskompis så är jag fett på!:)

Mvh Maria
 

Jacob_Bolin

Ny medlem
Säsongsboende i Åre 15/16
Hej Lisa och Maria!
Jag har två lägenheter i Tegefjäll som jag tänker hyra ut över säsong 15/16. De är båda på 40 kvm, fullutrustade med två separata sovrum, badrum med bastu och grym utsikt över Åredalen. Förra säsongen hyrde jag ut en av dem per vecka så ni kan kika på stugaitege.wordpress.com för att se bilder etc. Ett bra boende helt enkelt om ni kan tänka er att bo några km utanför Åre by.
Ring om detta låter intressant så kan vi prata om det!

/Jacob
070-259 63 87
jacob.bolin@gmail.com
 

Lisafg

Ny medlem
Säsongsboende i Åre 15/16
Hej, tack för svar men jag behöver bo nära byn då jag kommer börja jobba tidigt på morgonen och jag ej har någon bil. Jag letar fortfarande :)
 

karinimsvensson

Ny medlem
Säsongsboende i Åre 15/16
Hej!

Jag (+ en till) är i samma sits och leta boende för fullt! Kommer nog jobba typ hlvtid och ha kul o leva lajf på halvtid. Delar gärna boende med flera så man blir ett riktigt skönt gäng!

Problemet är ju bara att få tag på lägenhet/hus så tips på var man ska leta? Eller kanske är någon som har en lägenhet och behöver några sköna roomies? Hör av er!

Peace!
 
P

Purrp

Guest
Säsongsboende i Åre 15/16
Hej!
Jag har också haft svårigheter att fixa säsongsboende i Åre. Efter mycket jobb så fick jag äntligen ett ställe att bo på. Jag löste det igenom Facebook, så ifall ni inte är medlemmar i Gruppen Boende i Åre så kan jag verkligen rekommendera att ni går med där. Hoppas att vi syns både i backen och på byns alla trevliga Krogar i vinter.

Xo Xo Fablo delaplaya
 

SofieBroder

Ny medlem
Säsongsboende i Åre 15/16
Hej!

Jag heter Sofie, 24 år och är en glad, trevlig och skidälskande människa som söker boende i Åre över vintern. Mitten av dec-mitten april. Allt är av intresse; rum, lägenhet, stuga osv. Delar väldigt gärna boende med likasinnade.
Har bott i delade boenden flera gånger innan så vet vad det innebär med ordning och ansvar, och visar såklart respekt för lägenheten och mina roomies :)

Hör av er på pm eller mejl (sofie.p-b@hotmail.com)

Allt gott!

/Sofie
 

michaeldana

Ny medlem
Säsongsboende i Åre 15/16
Tjena!
Är en kille på 24 år som är grymt sugen på att säsonga!
Letar nu efter boende och har tänkt att söka jobb medans jag är där.
Allt är utav intresse!

Lånar tråden lite och frågar de som har säsongat tidigare i åre.
Går det att lösa jobb på plats eller är detta en stor risk?
 

Snödjup

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp