Snowblades

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

LinkIn

Ny medlem
Efter som det verkar finnas ett ganska utbrett hat mot snowblades på denna sida(mig själv inräknad) så undrar jag hur många dte faktiskt är som avskyr snowblades, tillika hur många som gillar snowblades. Posta ett inlägg så gör vi en liten räkning....

bara för skojs skull.../LinkIn
 

Alvis

Ny medlem
Varför ska man hata snowblades? Förstår inte alls...
Själv hatar jag det faktum att de flesta freeridare inte kan skriva svenska. Det är jobbigt; snowbladare är inte jobbiga.
 

Rider

Ny medlem
Hatar blades nå så jävulst åkte för kanske 3årsen var less efter 3åk! sen dom är helt värde lös dom som åker blades åker det för att dom inte kan åka lagg!!!
 

JWester

Medlem
ni hatar alltså bara snowblades? jag hatar alla skiboards, inkluderat andra märken än salomons modeller.
 

Peakfreak

Ny medlem
Jag håller med Alvis. Lär er att stava eller läs åtminstone igenom inlägget innan ni postar det
 

chricke89

Medlem
Låt dom som tycker snowblades är roligt att tycka det, själv tycker ja det är tråkigt men ja hatar det inte.
 

Zweetchuck

Ny medlem
det finns ingen mening att åka skiten... dom e små ochdet ser fuöt ut...

blades e för sånna som inte pallar att hantera riktiga skidor
 

Tony_M

Ny medlem
Kan det vara så att folk som åker skidor i själva verket inte kan åka blades och därför klagar på dem som kan?
 

crillssssss

Ny medlem
har kört snowblades några sesonger o tyckte det va kul men nu när man kör ricktiga lagg så tycker jag att det e fult med snowblades o coolt med ricktiga lagg
 
W

whirlybird

Guest
Det var hemskt vilken bra svenska alla har på denna sida! ^^
 
W

whirlybird

Guest
BTW. Enligt min åsikt är snowblades bara en wannabe-sak. Dom som åker snowblades är sådana som inte kan åka twin-tips.


Thnx!
 

Giro

Ny medlem
jag har faktiskt blivit på körd av snowblades åkare rakt in i midjan...jag satt fint och stila på ena sidan av pisten...det var typ inte en enda människa i hela pisten förutom snowblades åkare...så jag brydde inte mig om dom...när dom började åka bakom mig i skogen så blev jag lite frustrerad... men sen när en åkte precis brevid mig och ramla typ så åker han rakt in i mig...jag får skit ont och blir svin arg... han kollar på mig och sen sticker... så jag har en orsak att hata snowblades åkare...men jag har endå åkt det och det var inte så kul..detvar en säsong sen bytte jag till salomon 1080....
 
D

Dennis90

Guest
Alla som vill åka får åk men d är bara för småbarn det.;D
 

bejje

Ny medlem
Snowblades är som sagt för de som inte kan åka skidor. Och vad är det som är kul när man varken kan åka fort i backen, hoppa i de stora hoppen (obalans i luften och för korta för att landa), eller åka offpist?
 

Soederstroem

Ny medlem
ja fattar inte va de är för fel på snowblades...ja åker inte sånna men ja tycker inte att de är nå fel!

nån som vet kan ju gärna skriva varför de är fel på dom med snowblades...


PUSS
 

baztin

Ny medlem
det finns ingen anledning att hata snowblades och verkligen inte dom som åker det! bara för att vissa åker snowblades betyder det inte att dom inte kan åka skidor! Till SCOTTEN: jag åkte själv snowblades för två år sen i fem dar, innan dess hade jag bara åkt skidor och nu åker jag skidor igen så bevisligen kan dom som åker snowblades åka skidor, tänk innan du skriver!!!! visst det ser ganska fult ut ser jag nu när jag själv åker skidor. Men låt dom som vill åka snowblades göra det och dom som inte vill kan bara strunta i det!!
 

niklaskull

Ny medlem
Kan alla bara sluta tjata om snowblades. Jag förstår att många nya jibbers kan tycka det är lite kul att hata snowblades. Men faktum är att det är en bra grej att åka blades om man vill träna balans, då man inte har några stavar när man åker, plus att de är mycket kortare. Så vad gör det om de som tycker det är kul att åka blades gör det. Om ALLA är glada i pisten blir allt mycket bättre..
 
W

whirlybird

Guest
Jag har inte sagt att det är förbjudet att åka snowblades. Tanken med konceptet var säkert att man ska kunna lära sig trick o.d för att sedan kunna ge sig på twintips utan vidare problem.

Polly: STFU

Kanske inte är lika bra som dig Jeppe, men jag sätter ju några trick!

Chilla
 

wobbl

Ny medlem
Giro > att hata "snowbladesåkare" var väl kanske lite fel.. dom är ändå helt vanliga människor, det är bladesen dom åker på som man ska hata.

hatahata
 

blom

Aktiv medlem
fan alltså, det känns som att alla får köra vad de vill..sen fattar jag inte hur man kan vilja åka blades eller skiboards eller vad man ska kalla det, men det är en annan sak.

grejen är ju att en del snowboardåkare hatade jibbers i början, precis som att en del skidåkare hatade snowboardåkare från början. sånt är livet...

//Blom
 

welle

Ny medlem
om dom som åker det tycker att det är kul så låt dom göra det men det är det lägsta man kan sjunka till inom skidsport enligt mig..
 

extrem_knut

Ny medlem
snowblades e för nybörjare som inte kan åke eller sånna som åkt länge men inte kan åka. så nu har jag sakt mitt!
 

JFK

Ny medlem
Jag kan inte säga att jag hatar snowblades, men faktum är att jag har provat ett åk, och det gick riktigt illa, fick felskär i en landning och slet av ett ledband bara för att bindningen inte löste ut...

Därför anser jag att snowblades med bindning som ej löser ut borde förbjudas...
 

Dahllof

Ny medlem
dötrist har provat tre åk skämdes nästa ihjäl. twintip ä mycket bättre och inte mycket dyrare heller. Snowblades ä skit farligt för dom löser inte ut om man ramlar. n00b grej helt enkelt!!
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp