Söker resesällskap till Alperna 26mars och 1 vecka framåt!

Patrikkk

Ny medlem
Söker resesällskap till Alperna 26mars och 1 vecka framåt!
Hej!

Jag ska till Franska Alperna, Val d'Allos. Mitt tilltänka resesällskap var tvungen att avboka.
Eftersom jag är en person som gillar sällskap och tycker det är kul att lära känna nya människor så tänkte jag höra om någon är sugen på att fylla den lediga platsen. Om inte så åker jag ensam helt enkelt.

Jag flyger ner till Nice på morgonen lördag den 26 mars med ett tidigt flyg, käkar lunch i Nice i solen på någon härlig uteservering, och därifrån sedan cirka 3-4 timmars bilfärd genom underbart landskap upp till Val d'Allos.
Jag bilar tillbaka till Nice en vecka senare, dvs lördag den 2 april. Sedan stannar jag 2 extra nätter i Nice och flyger hem till Stockholm på måndag den 4 april. Här kan du ju välja själv vilken dag du väljer att flyga hem från Nice såklart :)

Jag har bokat ett 4-stjärnigt boende för 2 personer i Val d'Allos, med både gemensam pool och bastu i hotellets lokaler.
Boendet rymmer som max 4 personer och har separata sängar, och det finns även möjlighet att sova i separat rum på bäddsoffa om man vill ha den avskildheten (OBS jag snarkar INTE). Liftkort ingår för hela veckan.
Hyrbil bokad, som hämtas ut och lämnas tillbaka på flygplatsen i Nice.
I princip behöver du bara packa väskan och köpa flygbiljett, allt annat är uppstyrt! :)

Jag är en halv-avancerad hoppy-åkare som helst åker i röda och svarta backar.
Off-pist undviker jag helst, men jag kan eventuellt övertalas att följa med på något enstaka off-pist äventyr.
Min tanke med resan är att framförallt fokusera på skidåkningen, att vara i backen från morgon till sen eftermiddag och njuta fullt ut. Med pauser för mat och dricka såklart.

Förutom skidåkningen så är jag ganska flexibel, och öppen för de flesta aktiviteter. Något besök till pool och bastu lär det bli. God mat på någon restaurang. Kolla utelivet någon kväll. Är även tillfreds med att bara hänga och ta det lugnt, kanske spela nåt spel. Men skidåkningen kommer att vara i fokus för min del som sagt.

Som person är jag balanserad. Lagom mix mellan introvert och extrovert, jag funkar med de flesta typer av människor så länge de är vettiga. Jag är ganska organiserad och strukturerad av mig, men har inte heller några problem med att andra människor inte är det så länge man tar hänsyn till varandra.
Röker ej, dricker endast måttligt och socialt.

Sugen på bra skidåkning i bra sällskap och förhoppningsvis bra väder?
Hör gärna av dig!

/Patrik, 35 år, Stockholm
 

Eskas

Aktiv medlem
Söker resesällskap till Alperna 26mars och 1 vecka framåt!
Kollat snöläget i Val d'Allos? Ser ju väldigt snöfattigt ut just nu på webcams.
 
Topp