St:Anton säsong 2017-2018

nils123

Medlem
Ta bort tråden eller flytta den om jag har fel men kan inte hitta någon pinfärsk tråd för säsong i St:Anton! Hittar bara 5-8 år gamla, vilket känns lite gånget.

Läget: jag och en kompis är i full gång med planering av säsongen 2017-2018 och letar för tillfället boende. Vi har mailat en seasonal accomondation och fått tips på en del boenden men tänkte kolla om det finns andra aktuella plattformar för boenden? Har ni några tips så uppskattas allt. Håller för tillfället på att förhandla pris, vi är beredda att betala mellan 6000-8000 euro för ett tvåmannaboende med kök för hela säsongen. Planen är att maximera skidåkningen och minimera jobb så boende som man får med jobbet är inte aktuellt.

Vi tänkte jobba 2-4 dagar i veckan för att kunna betala hyran någorlunda men sommarjobbspengar finns som backup. Restaurang, disk, skiduthyring elr dylikt är av intresse. Som jag har förstått det löser man det på plats mellan 1-20 dec. Rätta mig om jag har fel!

Sjukt peppad på en grym säsong och hoppas på att det kan bli lite trafik på den här tråden så vi kan underlätta för andra säsongare.

Peace!
 
Senast ändrad:

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp