Surf: Bali i november, vart ska man?

Eliasw

Ny medlem
Hej,

Vi är ett gäng nybörjare som ska till området kring Bali och surfa i november.
Är en massa käbbel om onshore, offshore vindar, skräp i vattnet osv så om någon med erfarenhet har något hett tips på vart man ska hålla hus för att få bra surf skulle jag vara evigt tacksam.

Hadeee :D
 
Senast ändrad:

maestro1986

Ny medlem
Borde fortfarande vara ok i Novemer - värre när regnet börjar falla i Dec-Jan, då blir Kuta Beach riktigt äcklig.

Nybörjare: Kör stranden Kuta/Seminyak, gå norrut så blir det lite mindre crowded. Har ni surfat någon gång förut så skulle jag ta in på surf camp och testa några rev tillsammans med instruktörer. De har nybörjargrupper och tar med er till ställen som är safe. Vi körde med Padang Padang Surf Camp, vilket var bra!
 

kerstin92

Ny medlem
om du vill ha lite lugnare och inte så turistigt kan jag rekommendera ön Lombok som ligger bara någon timme ifrån Bali. Surfar inte själv men har hört att det är bra!
 

linder

Aktiv medlem
Kan rekommendera http://www.ripcurlschoolofsurf.com/school/legian/ ligger i norra kuta och är den surfskolan som Lapoint använder sig av! Bokar man där själv så blir det inte alls lika dyrt men man får ju fixa boende, tranport och mat själv vilket inte är det svåraste och det blir fortfarande billigare :)

Ekonomisk mat = Skygarden , 30kr (50000 IDR) för buffe mellan 17-20 , helt klart värt ett besök :P

Bra surf när man känner att man tröttnat på Kuta så dra till Canggu Batu-Bolong


edit: Och vill man dra en bio nån kväll så kostar det Mån - Tors: 50k (30kr), Fre: 60k (36kr), Lör-Sön: 75k (45kr) Engelskt tal, indo sub :D http://www.21cineplex.com/theater/bioskop-beachwalk-xxi,325,DPRBEWA.htm
 
Senast ändrad:

Senaste inläggen

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp