Taos, New Mexico

Svedje

Ny medlem
Är det någon som varit här och åkt skidor? Eller vet ngt överhuvudtaget om stället? De har schysst deal på säsongkort här för nästa säsong!
 
G

George_Hagi

Guest
Planen har länge varit att sticka dit en säsong... men det har sketit sig många år i rad pga olika anledningar, vad har de för deal på korten till nästa säsong då? Har träffat en massa jänkare som snackat mycket positivt om stället, men vet inte så mycket om det i övrigt....
 

Svedje

Ny medlem
Jo, om du köper innan 3 oktober så får du åka skidor i 70 dgr för endast $449. Dvs om du åker fler än 8 dgr där tjänar man då på att köpa detta istället för att köpa dagskort.

De flesta ställen i klippiga bergen verkar köra med antingen dagskort eller årskort, inga veckokort...fattar ej varför. Så jag letar efter schyssta dealer på säsongskort...så man för en rimlig summa kan åka dit.

Hittade förra året säsongskort i Winter Park(Colorado 1.5 h fr Denver) för $269 om man köpte på hösten - skit bra.

kolla länken:
http://www.skitaos.org/RATES/season_pass.php
 

mac-O

Medlem
Taos är ett schysst ställe. Det var visserligen 12 år sen jag var där men vi fick "dumpet". Vi åkte runt till Alta, Snowbird, Jackson Hole, Telluride och Taos under två månader. Bäst var Alta men sen kom nog Taos, mkt beroende på att vi fick några riktigt fina dagar i fluffet. Ganska skön och avslappnad stämning med mycket mexkänsla.

Winter PArk tycker jag du ska undvika . Påminner mer om Sälen än något annat.
 

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp