Wakeboard/Wakeskate?

Pl0PPEN

Ny medlem
Wakeboard/Wakeskate?
jag har kört lite wake board och kommer upp och så där men jag har tänkt mig köpa en egen....

är det roligt att åka wakeskate och är det jätte svårt? jag åker skateboard och wakeboard men äre värt att lägga pengar på en wakeskate eller är det för svårt?

det gäller en billig wakeboard eller en normal/dyr wakeskate... körs efter vattenscooter!

väger nästa 80 kg 183 lång
 

Mr-Dr

Ny medlem
Wakeboard/Wakeskate?
Skulle tänka mig att du kommer ha roligast med en wakeskate om du skall köra efter vattenscooter, med tanke på att svallet inte blir så stort.
 
Wakeboard/Wakeskate?
Mm trixmöjligheterna blir som sagt ganska mycket större med en wakeskate än en wakeboard, om man inte har en båt som passar för wakeboard dvs. Däremot kommer du nog absolut inte ha tråkigt med en wakeboard, för det är jävligt schysst det med!

Om du tar dig upp lätt på wakeboard äre inga problem att lära sig wakeskate, lite annan teknik bara, men man lär sig snabbt :)

Men som sagt, om du vill trixa mycket, köp en sweet wakeskate! :)
 

P-to-the-G

Medlem
Wakeboard/Wakeskate?
WAKESKATE!! det e ass kul efter vattenscooter och det är bara lite svårt i början men sen så blir det mykt lättare och det känns bättre tycker jag för att man inte sitter fast som i en wakeboard men båda två är ass kul! jag kjör wakeskate och wakeboard sen några år tillbacks men efter jetski skulle det vara best me wakeskate tycker jag. Hoppas att det hjälper!
 

Snödjup

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp