Pirmin79
@Pirmin79
  • Gästbok
  • Forum 9
  • Foto 3
Innan du kan skriva i denna gästbok måste du logga in.
swemartin
swemartin 9 mån sedan

Stort tack för ditt utförliga svar, älskar engagemanget i detta forum!
Jag är både lätt och kort (169cm), och P90 testade jag i längd 172. Tänker mig att det blir 172 även för P100 eftersom fartstabiliteten är så pass imponerande och att ungarna trivs med att släpa ut farsan i trånga/smala skogsbanor och så. Viktigare att få en skida som inte känns för trög än att få det lilla extra flytet i puderförhållanden som är en så pass liten andel av min verkliga åkning.
Tack igen för värdefull input!
/Martin

swemartin
swemartin 9 mån sedan

Hej,
Jag såg i en forumtråd att du åkt både Project 90 och 100 och gillade dem skarpt.
Jag skaffade ett par Line Mordecai (114mm midja) för en Japantripp förra året, men de är för feta för min normala användning som mer är Åre-baserad åkning (säkert 80% pist, men hudar gärna ut vid sidan när förhållanden tillåter).
Jag är ganska lätt -65kg, men gillar att trycka på skärande svängar.

Jag testade Project 90 172 cm förra veckan och gillade dem skarpt, väldigt fartstabila och skärsäkra men inte världens kvickaste. Tyvärr hann jag inte testa den nya P100:an som jag ändå är lite sugen på, mest för att det känns som ett (onödigt?) stort steg ner från 114.

Tycker du som har testat båda att P100 med sin nya konstruktion upplevs som trögare och mer krävande än P90 i motsvarande längd? Om skillnaden är liten så lutar det nog åt P100, allra helst som jag kommer ha F12 Tour-bindningar på dem som ju ger lite höjd och därmed enklare kantning.

Tacksam om du orkar svara,
Mvh,
/Martin« Föregående Nästa »