Balkefors Comfort by Rehband

Inviduellt formbara sulor.
595:- på STADIUM

Jämför

Vad tycker du om Balkefors Comfort by Rehband?
5
4
3
2
1
Bernhard Johansson
Bernhard Johansson (Gäst)
2012-02-20
Styrkor:
Va kul att höra jag besökte en sjukgymnst i Malmö, Jonas Alemo som gjorde inlägg Balkefors Support till mig. Jag hade också problem med en hälsporre...fantastiskt jag gick från honom utan smärta...

Svagheter:
Inga

Sammanfattning:
bra sula.Sulan gjordes vid första besöket. Den var klar i mina skor på endast 30 min.

N/A
(Gäst)
2009-06-08
Styrkor:
Jag har fått min sula gjord hoa ajukgymnast därför jag hade en hälsporre. Det var helt fantastiskt resultat. Efter ca 20 min lades sulan i mina träningsskor jag kände absolut ingenting av min hälsporre som jag haft ont av i ett år. Fantastiskt. Sjukgymnasten sade att det är den unika konstruktionen som gett resultat. Den är stabil samtidigt som sulan tillåter pronation.

Svagheter:


Sammanfattning:
Ett fantastiskt resultat. Värdsklass.

PAIN
2002-03-16
Ett par riktigt bra sulor som ger ett mycket skönt stöd. Utan att ljuga blev mina X-Wave ett par helt nya pjäxor när jag körde med dessa. Består av två material, ett mjukt och ett hårt, som värms i en speciell ugn i bara några få minuter. Håller formen riktigt bra och går, om man så vill, att värma om hur många gånger som helst. Bra är även att du kan använda samma sula i joggingdojorna som i pjäxorna. Kommer att börja säljas på STADIUM inom kort. Riktigt prisvärda med tanke på att ortopeden tar 1200 spänn för ett par.
Ett måste för dig som har lite problem med att hitta rätt pjäxor till dina fötter.

Motverkar även pronation vid löpning.

// Danne

Årsmodell: 2002