pinn
@pinn
5
4
3
2
1
Oakley Crowbar snow
2006-02-15
Styrkor:
sitter superbra mot ansiktet då det mjuka ligger perfekt runt hela glasögat då de har en speciell hållare för bandet... de ÄR gjorda för hjälm och är underbart sköna.

man ser mycket bättre med dessa än med a-frame

inte sååå dyra..

Svagheter:
dyrt glas när man skall ersätta iridium = ca: 750Kr

Sammanfattning:
superbra... supersköna... superduper

Burton Jussi Oksanen 154
2006-02-15
Styrkor:
POP!!!! sjukt skönt flex... rätt bra bett i pisten med deras 10:45 kant... bara sjukt skön helt enkelt

Svagheter:
jag hittar inga svagheter (kanske priset 6lax e en del)

Sammanfattning:
mycket bra... superduperskön och sa**n vilket POP!!

Burton Idiom
2006-02-12
Styrkor:
perfekt flex för en som vill köra allrond.. inte för mjuk och inte för hård.. med alla top of the line pryttlar i skon inlkusive dubbeldämpningen så är det otroligt skön och väldigt förlåtande.

cool och udda design och bara så jä*va snygg..

Svagheter:
kanske för hård för parkåkning .. lite meck med snörningen när man skall snöra av dem. snörena ligger på varandra vid vristen och trycket gör att man får pilla lite för att de skall lossna.

Sammanfattning:
vad kan jag säga ?? jag har hittat drömskon.

/Pinn

Oakley Crowbar snow
2006-02-12
Styrkor:
sitter bra med silikonet på bandet... PERFEKT lösning med de utstickande bandhållarna.. man får perfekt tryck med den mjuka mot ansiktet och de sitter superbra på hjälmen (burton RED, skycap)

NOLL glipa.. :) jag kör med gold/iridium linsen och den är underbar.

Svagheter:
som vanligt med Oakley.... repar du linsen (och det gör man lätt) eller trycker hårt med en fet tumme på linsen (och det händer ibland) så repar den LÄTT och det är nästan omöjligt att få bort feta fingeravtryck från iridiumlinsen)

SEN.. kostar en NY lins ca: 750:- sjuhundrafemtio kronor!!!

Sammanfattning:
Om du har pengar så är detta den perfekta saker för att skydda ögonen i backen. hittar inga svagheter föutom det jag skrev..

superduper helt enkelt..

/Pinn

Burton Jussi Oksanen 154
2006-02-12
Styrkor:
POP!!!! flex!! perfekt bredd.. perfekt längd för den lilla hemmabacken jag åker i.. lättsnurrad och superbäst.. jag körde UnInc 154.a (JP Solberg) 2004/2005 och den var lika bred och lika lång men hade 7 i flex och den va underbar den också.. men denna jussin 54.. ÄR snäppet vassare enligt mig.

Svagheter:
INGA.. :)

Sammanfattning:
en perfekt bräda för mig.. jag är KÄR

/Pinn

Ufo PT02050
2005-11-15
Styrkor:
ser inga direkta styrkor på detta ryggskydd

Svagheter:
sitter inte där det skall utan glider lätt upp så man får dra ned det minst efter varje ggn man har hoppat eller åkt ett åk. skyddar inte svanskotan så bra, borde gå längre ned.

Sammanfattning:
kört med det i några månader på MTB (DH och freeride) och har ramlat av hojjen otaliga ggr och skyddet har gjort sin uppgift dock får man justerna det hela tiden (dra ned det när det ständigt åker upp)

körde det hela förra säsongen på snowboard och jag tycker inte att det vara varmt alls. däremot så sitter det inte där det skall utan åker ständigt uppåt så jag måste dra ned det igen.


skydd = 4
komfort= 3

Burton Dominant
2005-11-08
Styrkor:
GRYM i paken på railen och till butter-jibbing, okej till stora hopp men suverän till mindre hopp.. detta är den absolut bästa parkbrädan jag någonsin kört på.. 100% parkbräda.. sweeet as hell. poppar bra, ligger bra på railen å boxarna,, skönt att den inte vridstyv, funkar bra till smith å sånt då. tok-skön helt enkelt

Svagheter:
svagheter??? åk inte i pisten med den, åk inte för fort .. fast detta är ju en 100% parkbräda så varför skulle man åka pist med den ???

Sammanfattning:
hur skön som helst ... lätt högsta betyg. 4300:- i Sverige 3800 (inkl. frakt från österrike)

sweeet

Årsmodell: 2005
Wäsabergen
2005-10-11
Wäsa har blivit mycket mycket bättre nu. Jag åkte på klubbresa med USE (Ullricehamn) upp till denna sköna lilla pitoreska ort ett stenkast från sälenfjällen. Det var lite dåligt väder i början av säsongen men när jag pluggat klart så tog jag å packade bilen full men snowboards och min hund och drog upp till Wäsa igen. Där bodde jag hos Daniel som skötte om parken (som övring fick toppbetyg på dreams.se och faktiskt låg på första plats hela vintern) daniel och "beckis" gjorde underverk med parken och det fanns många stora och små rail, många stora och små hopp och bra pistade backar.

Wäsa har efter ägarbytet fått ett ordentligt uppsving med skön, trevlig personal som gjorde sitt bästa under den packade säsongen förra året. de slet å jobbade så mycket de kunde trots en viss underbemanning.

Backarna e sköna och varierande (trots att de inte är så många) parken e en av sveriges 3 bästa parker och med den nya roliga SnowTube-parken och skotersafari, bastuflotte och en bra skidshop där manhan hyra skidor och snoawboard, tycker jag att Wäsabergen är på väg uppåt..

ta gärna en sväng förbi Wäsa när snön har fallit, där är de mysigt och trevligt att spendera lite av sin vintersäsong, borta från alla stress..

/kalle

Northwave Kevin Jones pro
2004-11-14
jagtycker att alla de northwavedojjer jag har kört med inkl. KJ pro har aldeles för mjuk innersko och efter en till två timmars åkning så blir man ju varm om fossingarna och då tappar man mycket av det livsviktiga hälgreppet. skon är superskön. aldeles FÖR skön när man sätter ned fossingarna i dem. sen känner man att de sitter bra också och är rätt normalmjuka för att jibba å leka med.... MEN när man åkt en stund så blir innerskon för mjuk och hälgreppet släpper.. tyvärr

just nu står de bara i hallen å ser sura ut för att jag lämnade dem där och köpte nya..

/Kalle

SPY Soldier
2004-11-14
har ett par 05, MFM på g in från USA -- heeelt vita å sjukt snygga-- vill bara ha ha ha nuu