Senaste innehållet av Davidriset

 1. Davidriset

  HESK stories ep.2 *Six Blanc*

 2. Davidriset

  HESK stories ep.1 *Rosablanche*

 3. Davidriset

  Mobilabonnemang Schweiz

  Har någon koll på bra abonnemang/kontantkort för sms/ringa i Schweiz? Tänker hur ni som bummat där löst det på smidigast (billigast) vis?
 4. Davidriset

  Säsongsedits

  En av de bättre dagarna från vinterns säsong i Val Thorens!
 5. Davidriset

  Säsongsboende för 10-12 pers Verbier eller St Anton

  Tja! Vi letar boenden för kommande säsong 20/21 och undrar ifall någon här vet något som kan hjälpa oss. Som titeln lyder så är vi 10-12 pers och öppna för både Verbier och Anton. Någon som säsongat i dessa orter som har kontaktuppgifter till olika landlords? Eller någon som känner någon... Tack!
 6. Davidriset

  Åre (vecka 1 Januari 2019)

  Svårt att säga. På en vecka kan du få alla typer av väder. Var där över nyår förra året och då hade vi allt mellan -20 och +5. Pudersnö och slask. Blåsigt och strålande sol. Ni kanske inte kommer upp på skutan varje dag men det kommer alltid finnas någonstans att åka.
 7. Davidriset

  Laga skidor som nästan är av, med glasfiber

  Låter som ett skitroligt projekt! Vem vet om det funkar men vad har man att förlora? Skidan är ju ändå i som den är. Risken är kanske som du säger, att lagningen lossnar från själva skidan när man flexar den, men se till att rugga upp ytan rejält för stor fästyta. Kanske skulle man testa att...
 8. Davidriset

  Var kan 10 pers bo?

  Vi är runt 1o killar som vill till Åre och vi funderar på hur vi ska bo. Vi vill alla bo tillsammans och vi vill bo ganska billigt. Vet ni vad som är bäst? Ska man boka via Skistar eller något annat? Vad finns det för alternativ?
 9. Davidriset

  Afterski för 17 åringar i Åre?

  så sant!!
 10. Davidriset

  Lavinsäck bra eller dålig?

  Har själv köpt ap-12:an och det är ju inte någon tur-rygga direkt. Man får i lavingrejerna, en extra tröja, vattenflaska och liten burk med mat. Det räcker för en dag liftburen offpist, så om det är det man planerar göra är den perfekt!
 11. Davidriset

  Boende i riksgränsen om man är under 18

  Jag och en kompis vill åka till riksgränsen under påsklovet men problemet är att vi inte kan boka boende via riksgränsens hemsida eftersom ingen av oss hunnit fylla 18. Vet någon om det är möjligt för två 17 åringar att fixa boende i en vecka på annat sätt?
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp