Om Freeride™

Den naturliga mötesplatsen på nätet
Freeride startades 1998 och är i dag, med sina 250 000 unika besökare * varje månad under säsong, Sveriges i särklass största skidsajt. Idag är Freeride den naturliga mötesplatsen på nätet för landets skidåkare. I Freerides stora forum diskuteras skidåkningens och bergslivets alla sidor. Det är här du hör skidskvalleret först. Sajtens community har idag omkring 90 000 registrerade medlemmar. På ”de egna sidorna” håller medlemmarna kontakten med kompisar i gästböcker samt visar upp sina egna skidbilder.

Snabba nyheter
Som webbtidning publicerar Freeride ett brett spektrum av nyheter och reportage från den moderna skidscenen. Här får läsarna dels branschnyheter och de senaste resultaten från tävlingar och events, dels möta intressanta åkare i profilartiklar och inspiration i resereportage. Freeride täcker allt från jibbing och stora-bergsåkning till toppturer och bergsliv.

Största tjänsteutbudet
På Freeride finns de flesta informationstjänster som dagens skidåkare behöver. Vad sägs om följande utbud: skidsveriges mest vitala Köp&Sälj-marknad, Fråga Experten, Skidortsguide med offpiståkning inkluderat, besökarnas recensioner av utrustning, skiddatabas över leverantörernas modeller, Snöguiden med aktuella snödjup i världens skidorter samt ett bilkollektiv för de som behöver skjuts till bergen.
Vid sidan om det är Freerides egna shop Sveriges största återförsäljare av skidfilmer. Här finns även den egna populära klädeskollektionen.

Foto och film
Många av skidvärldens främsta fotografer lägger upp sina bilder i exklusiva fotogallerier på Freeride. På sajten ligger de sida vid sida med medlemmarnas egna inskickade foton och filmer.

Partner till de stora eventen
Freeride är officiell partner till skidfilmsprojektet Free Radicals och är mediepartner till tävlingar som exempelvis Freeride i Åre och Nordiska Mästerskapen i Extremåkning i Riksgränsen.

* Källa: KIA-index på www.kiaindex.net / Google Analytics.

Kontakta oss