Om Freeride™

Den naturliga mötesplatsen på nätet
Freeride startades 1998 och är i dag, med sina 400 000 unika besökare * varje månad under säsong, Sveriges i särklass största skidsajt. Idag är Freeride den naturliga mötesplatsen på nätet för landets skidåkare. I Freerides stora forum diskuteras skidåkningens och bergslivets alla sidor. Det är här du hör skidskvallret först. Sajtens community har idag omkring 100 000 registrerade medlemmar.

Snabba nyheter
Som webbtidning publicerar Freeride ett brett spektrum av nyheter och reportage från den moderna skidscenen. Här får läsarna dels branschnyheter och de senaste resultaten från tävlingar och events, dels möta intressanta åkare i profilartiklar och inspiration i resereportage. Freeride täcker allt från jibbing och stora-bergsåkning till toppturer och bergsliv.

Största tjänsteutbudet
På Freeride finns de flesta informationstjänster som dagens skidåkare behöver. Vad sägs om följande utbud: skidsveriges mest vitala Köp & Sälj-marknad, Skidortsguide med offpiståkning inkluderat, besökarnas recensioner av utrustning, skiddatabas över leverantörernas modeller, Snöguiden med aktuella snödjup i världens skidorter.

Partner till de stora eventen
Freeride är mediepartner till tävlingar som exempelvis Freeride World Tour och Scandinavian Big Mountain Championships (NM) i Riksgränsen.

* Källa: Google Analytics.

Kontakta oss