Årets krasch 2022

Ibland mister vi balansen totalt när vi åker skidor och trillar omkull. Filmade du kraschen? Yes, då kan du vara med i vår tävling ”Årets krasch” och vinna MacBook Pro och GoPro. 

>> 7/4 Tävlingen är avslutat och här ser du vinnaren och en skön samlingsfilm. Redan nu kan du ladda upp ditt bidrag till nästa års tävling.

Tävlingen är superenkel, i korthet: ladda upp eller länka till ditt filmklipp med någon form av bräd- eller skidkrasch. Då är du med i tävlingen. Läs fullständiga tävlingsregler och villkor för årets krasch 2022 här. Tävlingen pågår till och med sista mars. Och kom ihåg att en fail på-, av- eller i liften är också en krasch!

Tävla här

Ladda upp/länka din krasch

Vinnarna utses genom en jury och 1:a pris är en MacBook Pro 13″ M1, specialpriser delas också ut till 3 vinnare som får varsin GoPro Hero 10.

Om Hedvig Försäkring

Skaffa ett av Sveriges bästa skydd för extremsport med Hedvig. Med Hedvigs olycksfallsförsäkring får du dessutom ett omfattande skadeskydd helt utan självrisk.

Hedvig är en ny approach till försäkring. Det handlar om frihet och att du ska vara ok med ditt liv, oavsett vad som händer. Läs mer på Hedvig.com

Videoklipp som deltar i tävlingen

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.