Årets krasch 2023

Ibland mister vi omedvetet balansen totalt när vi åker skidor och trillar omkull. Lyckades du få kraschen på film? Yes, då kan du vara med i vår tävling ”Årets krasch” och vinna fina priser från Salomon och Hassela Ski Resort.

Tävlingen är superenkel, i korthet: ladda upp eller länka till ditt filmklipp med någon form av bräd- eller skidkrasch. Då är du med i tävlingen. Läs fullständiga tävlingsregler och villkor för årets krasch 2023 här. Tävlingen pågår till och med söndag 19 mars. Och kom ihåg att en fail på-, av- eller i liften också är en krasch!

Tillsvidare kan ni njuta av ett gäng högkvalitativa vurpor från förra årets tävling här.

Videoklipp som deltar i tävlingen

Priser:

1. Salomon QST 106 + SHIFT-bindning

Årets bästa krasch vinner ett par Salomon QST 106, som är en uppdaterad modern klassiker som hanterar all typ av åkning oavsett snö och terräng. Denna skida är 106 millimeter i midjan och har en träkärna av poppel som är förstärkt med kolfiber och titanal samt rocker i tip och tail. Leveraeras med bindningen S/LAB SHIFT 13 MN. Totalt värde 13 000kr.

Läs mer om Salomon QST 106.

2. Weekend i Hassela

Den näst bästa kraschen belönas med en långweekend i Hassela Ski Resort för två personer mellan torsdag 6 april – söndag 9 april.

Detta ingår:

  • Ski Hotel Club 2+2 bäddar, Ski Hotel inklusive frukost och kvällens middag
  • 2 x Multipass 4 dagar vuxen

Totalt värde 8 595kr.

Läs mer på hasselaski.se

Extrapriser från Salomon

Salomon har också kastat in en drös extrapriser i potten som vi delar ut under tävlingens gång till några väl valda bidrag som fångat vår uppmärksamhet lite extra. Detta prisbord består av den stilrena hjälpen Husk Prime Mips (värde 2500 kr) och trailskon Pulsar Trail Gore-Tex (värde 1700 kr). Dessutom kan ni vinna två par schyssta goggles Radium Pro Sigma (värde 1800 kr) och Salomon LoFi Sigma (värde 1400 kr).

Extrapriser från Hassela

Det går också vinna en Goodie bag (#yardsale) från Hassela Ski Resort, som också delas ut mitt under pågående tävling, bestående av en långärmad funktiontröja, hoodie, påse, stickad mössa och en keps. Värde ca 600kr.

Sponsrade inlägg är en del av Freerides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@freeride.se
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.