Vill du bli vår Videopartner och få betalt för dina filmer?

Nu drar vi igång Freeride Videopartner. En plattform där talangfulla filmskapare kan få betalt för sina TV-inslag och filmer.

Rörligt material blir allt viktigare i skid- och snowboard-sammanhang och videoavdelningen på Freeride växer så det knakar. Freeride lanserar därför en plattform där talangfulla filmskapare kan få betalt för sina TV-inslag och filmer. Materialet kan handla om allt från tävlingar och events till resereportage och personliga intervjuer med skidåkarprofiler. Det är upp till varje filmskapare att producera vad de själva vill.

SONY är vår samarbetspartner i projektet och de kommer att kitta er med två nya hjälmkameror, en HDR-AS100VR (Kamera + Live view remote control kit) och en HDR-AS100V, tillsammans med alla tänkbara tillbehör. Utrustningens totala värde är 9 000 kronor. SONY kommer även att bjuda in samtliga Videopartners till en VIP-dag där ni kommer att utbildas och få all tänkbar information om era nya kameror.

Freeride i sin tur betalar dig för dina framtida filmer och TV-inslag. Ersättningen är baserad på hur många som kollar på det ni producerar, ju fler views desto mer cash med andra ord. Dessutom kan Freeride bli din möjlighet att nå den stora publiken, och bli din språngbräda ut i tv- och filmbranschen.

Om du tror dig vara den vi söker ska du skicka in en ansökan där du berättar lite om dig själv och visar upp dina tidigare filmer. Senast 31 mars vill vi ha din ansökan. Freerides redaktion kommer sedan att välja ut fem personer/team som vi tycker passar för uppgiften. 7 april kommer Freerides nya Videopartners att presenteras på den här sidan.

Vi ser fram emot din ansökan! Lycka till!

 

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.