Annonsera på Freeride.se som företag

Freeride är idag ett av de starkaste varumärkena inom skandinavisk skidmedia. Freeride startades 1998 och är i dag med sina 400 000 unika besökare i månaden Sveriges i särklass största skidsajt, även i internationell konkurrans är Freeride en av de största och mest erkända skidsajterna i världen. Sajten är den givna mötesplatsen på nätet för alla skidåkare och är den kanske viktigaste kanalen för den moderna, skandinaviska skidscenen. Här når du som annonsör skidåkarna på ett oslagbart sätt.

Förtroende från kunderna
Annonsmarknaden på nätet är på kraftig frammarsch; allt fler företag inser att annonsering på nätet är nödvändig för att nå sina målgrupper. På senare år har Freeride fått förtroende från och haft ett gott samarbete med kunder som exempelvis: Peak Performance, The North Face, Lion Alpin, Stadium, Alpingaraget, Länna Sport, Gore-Tex, Luleå tekniska Universitet, Hertz, Hestra, K2, Cyberphoto, Nike, Canon, Burger King, McDonald’s, Salomon, Microsoft, Skistar och Riksgränsen.

Besöksstatistik
Freerides besöksstatistik redovisas som alla större svenska sajter via KIA-index på www.kiaindex.net. Statistiken levereras av Google Anlytics. En oberoende statistik är nödvändig för att på ett trovärdigt och seriöst sätt kunna ge kunder en bild av besökstrafiken på sajten.

Freerides nätverk
Förutom Freeride.se så driver Freerides nätverk Sveriges största cykelsajt, Happyride.se som har 300 000 unika besökare per månad. Finns intresse att synas i hela nätverket och nå ännu bredare så erbjuder vi paketlösningar.
Happyride.se

Kontakta Freeride för företagsannonsering:

Martin Åkesson | Sälj- och marknadsansvarig
Email: martinfreeride.se
Tel: 073-6746160