Senaste innehållet av free_fall

 1. free_fall

  Säsongsedits

  Jag med alltså, jag med. Men du ska veta att det även finns många svordomar med i bakgrunden 😆
 2. free_fall

  Säsongsedits

  Det bästa från 10 dagar i Val d'Isere
 3. free_fall

  Byta ut Kingpin 13 mot vad?

  Jag gillar mina Shift skarpt. Har kört på Kingpin också och utförsmässigt är det stor skillnad. Känner mig trygg och har inte haft några tjuvsläpp utan den har enbart löst ut när den ska ha gjort det. Ska tilläggas också att jag inte turar överdrivet mycket utan mer ser det som en möjlighet att...
 4. free_fall

  Köp & Sälj 2.0

  Att koppla ihop med pryldatabasen var en bra ide :) Sen eftersöker jag möjligheten att ladda upp alla bilder man vill på en gång istället för en i taget. I övrigt tycker jag Köp & Sälj redan är riktigt bra.
 5. free_fall

  ->> MnO&Co:s Skidtest 2020 -<<

  Sällan har så mycket köpsug infunnit sig baserat på en enda välformulerad mening...
 6. free_fall

  [Artikel] RYKTE: MARKER SLÄPPER Duke PT (inte "RESET") en UTMANARE TILL SHIFT

  Låter absolut vettigt, lite så mina funderingar gått också men kunde inte låta bli frågan.
 7. free_fall

  [Artikel] RYKTE: MARKER SLÄPPER Duke PT (inte "RESET") en UTMANARE TILL SHIFT

  Sitter på en fundering här. Om man skulle göra en ordentlig vurpa/krasch/skrot och bindningen löser ut enligt önskemål. Vad är sannolikheten sen att framdelen slår i nåt och då råkar "klicka ur" tådelen. Så när man sen hittar skidan så finns ingen tådel kvar och då i princip omöjligt att åka...
 8. free_fall

  Vilka turbindningar?

  Är prio åkkänslan och säkerheten i att bindningen löser ut när den ska så är det Shift som gäller. Har kört på både Duke & Kingpin innan. Jag kör numera på Shift och skulle inte byta ut den mot nåt. Sen ligger mitt fokus på åkkänsla samt att jag enbart gör kortare turer.
 9. free_fall

  Monteringspunkt Sport Conrad

  Finns trådar tidigare om det här. Jag hade alternativet att välja Sport-Bittl istället för deras monteringsanvisning är bra mycket enklare att förstå.
 10. free_fall

  Montering Salomon QST 106

  Har precis varit i samma sits själv. Har tidigare kört Extrem Opinon på TC-3,5cm och Salomon Rocker2 122 på TC-3cm. Gillade verkligen den mer centrerade stancen även om jag inte roterar eller trixar nåt. Åker switch ibland men det är typ det. Gick över till QST106 för att få mer allround...
 11. free_fall

  Sport Conrad i Tyskland någon?

  Köpte ett par från Sport Bittl för några veckor sen och det funkade kanon. Kom efter 3-4 dagar. Har tidigare köpt från Sport Conrad med leverans till både Sverige o Frankrike. Inte haft nåt problem.
 12. free_fall

  Mont bindning Rocker2

  Nej för fan! Jag har kört första modellen på -2cm en säsong i Japan & Engelberg samt haft 2015 modellen på -3cm som första puderskida i 3 år nu. Rekommenderad monteringspunkt är ju -3cm, den flyttades från första modellen där det fanns en "Salomon Reference" - linje längre bak. Se videon: Går...
 13. free_fall

  Mont bindning Rocker2

  Gå inte längre bak än -3cm. Skidan är konstruerad för att flyta med en centrerad stance.
 14. free_fall

  Soloveckor med UCPA. Någon med erfarenhet av detta?

  Jag har åkt själv ett flertal gånger och det har aldrig varit några problem. Alltid träffat trevligt folk att hänga med. Reseledarna brukar vara väldigt bra på att fördela rummen med likasinnade.
 15. free_fall

  MnO&Co presenterar: PROJECT OPINION

  Tack! Jag gillar ju centrerat... körde mina LDE på -3,5 och det va riktigt bra så tänker nog nånting liknande det om det blir ett par Second Opinion :)
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp