hammarling

Försöker hittar den bästa snön för att kunna träna offpist. Innan pandemin reste jag två gånger om året till alperna och alltid till nya skidorter. Upptäcker gärna skidorter med naturupplevelser och som sällan finns med i resekatalogerna.

Säsongen 2021-2022 började med två helger i Romme för att känna på snön. Planen var sedan att ta en vecka i Les Deux Alpes med offpistdagar i La Grave. Det blev vecka 13 i Les Deux Alpes och men det var en snöfattig säsong så det blev inget av med La Grave. Nytt försök nästa säsong!

Har åkt skidor i Verbier, Cervinia, Chamonix, Cormayeur, Saalbach, Badgastein, Sankt Anton, Schladming, St. Moritz, Zermatt, Ischgl, Val d´Isère, Kaprun, Obertaurern, Zell am See, Kitzbuhel, Sölden, Hochgurggl, Obergurgl, Neustift, Corvara, Cortina, Saas-Fee, Aletsch, Les Menuires, Madonna di Campiglio, Passo Tonale, Champoluc, Sulden am Ortler/Solda, Schnalstahl/Val Sernales, Grindelwald, Murren, Wengen, Lenzerheide, Arosa och Morzine (Portes du Soleil), Bormio, Livigno och Santa Caterina, Cortina, Sankt Anton, Kronplatz, Seiser Alm, Madisimo, Fugen, Mayerhofen, Gerlos, Hintertux, Maria Alm, Les Deux Alpes och Alpes d´Huez.

Min andra sport är westernridning och jag har ridit på working cattle rancher i västra USA. Ridning och skidåkning är sporter som för mig fungerar utmärkt ihop, De är båda balanssporter. Liknande träning före skidsäsongen. Tyvärr blir det bara några får dagar med westernridning per år.
Födelsedag
Juli 23
Plats
Vaxholm

Troféer

  1. 1

    Första inlägget

    Skriv ett inlägg någonstans på forumet för att få denna.
Topp