Senaste innehållet av JohnGustav

 1. JohnGustav

  Köpa första paret full tilt

  Hej, ska köpa första paret full tilt och har riktigt breda fötter så tänkte köra på descendant men vet inte om jag ska välja 4 eller 6, jibbar och gillar att dumma okribg i backen men hade varit skönt att ha nog hårda för att kunna åka offpist med, är 6orna de ultimata för mig då?
 2. JohnGustav

  Åre 16/17

  Är svintaggad på att säsonga där med! Kommer nog jobba stenhårt till december sen se om man har nog med pengar för att bara glassa eller om man kanske får jobba lite på sidan. :)
 3. JohnGustav

  [Artikel] Jon Olsson, Jacob Wester och miljön

  Av saker jag ogillar mest är nog folk som klagar och surar över andras framgång i ren avundsjuka de värsta. Sen är det ganska uppenbart att Jon satte Wester på plats.
 4. JohnGustav

  Ont i smalbenen!

  Har exakt samma problem, tänkte köpa full tilt-pjäxor nästa säsong och hoppas på det bästa
 5. JohnGustav

  Säsonga i Alperna

  Är också grymt sugen på att dra iväg nästa vinter, polare är i val disere just nu över den här säsongen. Hade tänkt jobba över sommaren så det bara är att glassa komma de säsong och försöka filma en massa nice filmer!
 6. JohnGustav

  Filmare söker åkare

  Tjenare, är en 20åring som älskar att filma och redigera, nappade för ett tag sen för att filma extremsport och har nu lust att hinna göra en skid/brädfilm innan vintern är slut, dom kompisar jag känner som åker skidor är antingen i alperna eller jobbar så tänkte göra ett försök här med att leta...
 7. JohnGustav

  Vad kan man göra/filma i sommar?

  Tja, gillar att filma extremsport men bor tyvärr i norrbotten där det inte händer så mycket aktiviteter till sommaren och polarna jobbar för det mesta, tänkte kolla om någon vet vad man hade kunnat hitta på i sommar, var i Sverige ska man åka för att hitta sköna människor som håller på med...
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp