Senaste innehållet av JonathanB

 1. JonathanB

  Kan man köra på 20år gamla carving skidor?

  Kör på dom! Mindre köp-hets och mer make do! När du känner efter exakt vad som gör att dom begränsar dig så kan det vara lönt att fundera på inköp, och då vet du redan vad du vill ha.
 2. JonathanB

  [Artikel] Allt för (web) kameran

  Om jag inte minns det fel så var det här väl "endast" en PR-kampanj som dom själva gjort.
 3. JonathanB

  Googles till poc fornix

  Smith Squad, funkar bra för mig.
 4. JonathanB

  Enkät

  Vad vill du själv rikta in dig på? Vad tycker du att marknaden saknar som du kan erbjuda? Enkäten är väldigt bred och kommer nog inte ge dig en rättvis bild av en marknad som helhet, eller vad du borde lägga krut på.
 5. JonathanB

  Funkar El-fatbike till anmarscher?

  Utan att veta vad som gäller exakt så säger min magkänsla att jag inte skulle uppskatta elcyklar i vinterfjäll, anmarschen till och från Sylarna är del av upplevelsen och att motorisera den hade känts fult tycker jag.
 6. JonathanB

  Googles som börjar imma

  Teoretiserar vilt här men jag tror att sprejen försvinner snabbt från glaset för att maskens glas blir blött och sköljs mycket. Återkoppla gärna om du väljer att pröva! Lycka till oavsett!
 7. JonathanB

  Googles som börjar imma

  Jag hade mycket problem med ett par goggles från Scott. Saker jag gjorde fel: Tog av och luftade dom alldeles för sällan mellan åk. För hårt åtspända så att dom fick noll ventilation. Konsekvensen blev att jag torkade linsens insida i desperation. Vidare så köpte jag andra goggles som funkar...
 8. JonathanB

  Använda en All mountain-skida isf gör Randoeé-skida?

  Kollade just vikten på Yumis, det ser ju bra ut! Dom är lätta och schyssta dimensioner, kör hårt på dom skulle jag säga, onödigt att slänga ut mer pengar innan du prövat!
 9. JonathanB

  Blackdiamond route 105 & dynafit bindning?

  90 pannor och dom skidorna skulle jag kombinera med en biffigare bindning. Dom nämnda från Dynafit skulle passa bra i den uppsättningen. Tech-bindningar handlar nog mest om vad du vågar lite på. Jag är 183 och väger 75, hoppar mindre klippor och står gärna på i slagiga förhållanden på ett par...
 10. JonathanB

  [Artikel] Alla j-la sexistiska och onödiga kommentarer

  @pirrson du är problemet
 11. JonathanB

  Pistsmiskare för franska röda och svarta uppkörda backar

  Vad är det som dom inte klarar av? Jag har själv inte åkt på just den modellen men har uppfattat dom flesta BCs skidor som precis det du letar efter! Styva, stora och stabila i hög fart - dundrar igenom ojämneheter i pist och utanför. Jag kanske fått det om bakfoten?
 12. JonathanB

  Bedragare säljer GoPro kamera

  Grottade lite i dom märkliga annonser som dykt upp här o på utsidan bl.a.. Personen verkar skapa nya konton för jämnan och påstår sig sälja saker till vrakpriser. Mötte inga riktiga namn eller nummer men känns inte så igenomtänkt ändå. Bilder ofta snodda från andra ställen som ebay o.s.v.. Var...
 13. JonathanB

  Rosignol sky 7 hd, längd

  180, lätthanterlig och mycket bananprofil.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp