Senaste innehållet av LuddePudde

 1. LuddePudde

  Åksällskap Åre 4-5 april

  Kanske du ska vänta med en sån resa och spontant bara stanna hemma. Vinter och snö kommer med all sannolikhet nästa säsong🥳
 2. LuddePudde

  Rapporter från UCPA

  Jag kör alltid på carre neige i Frankrike oavsett vilken svensk försäkring jag har. Alltid bra att gardera sig vid eventuell olycka.
 3. LuddePudde

  Skidfodral för två par inklusive pjäxor?

  Kan bara instämma med att xxl väskan fungerar perfekt. Kör på den
 4. LuddePudde

  hardside > true > q115 > wizard > ?

  Låter bra det :)
 5. LuddePudde

  hardside > true > q115 > wizard > ?

  Hej! Jo men precis, det är de skidorna du nämner. Tror det handlar mer om teknik än något annat egentligen gällande pucklar. Har aldrig riktigt lärt mig det då det inte legat så varmt om hjärtat. Därav att det blir lite svårkört för mig. Korta svängar går jättebra, kört en del i skogen och det...
 6. LuddePudde

  hardside > true > q115 > wizard > ?

  Har kört på faction 4.0 CT i 14 dagar i franska alperna och då körde jag både utanför och i pisten. Typ 50/50. Väldigt nöjd med den skidan måste jag säga. Fungerar bra på allt förutom då när det är pucklar. Så en massiv tumme upp för den skidan. Kör på den vita modellen så inte årets skida.
 7. LuddePudde

  Ucpa val di sere

  Tack för svaret!
 8. LuddePudde

  Ucpa val di sere

  Snabb fråga... Ni som åkt buss från Sverige till valdisere med ucpa, vilken tid har ni kommit fram? Förstår att trafik och annat spelar in men vill bara kolla lite ungefär när man anländer då jag enbart har en bussplats och ska vidare efter det.
 9. LuddePudde

  Kostnad plats på buss ner till franska alperna

  Göteborg - Genève Genève - Val Claret Är 37 år så det blir lite knepigt med ungdomsbiljett ;) men bra pris med 2000kr. Antar att det kan vara dyrare från Göteborg då. Vilket flygbolag?
 10. LuddePudde

  Kostnad plats på buss ner till franska alperna

  Flyg ca 2000kr med minst ett byte+transfer till ort ca 1000kr+eventuell kostnad för skidor på planet=över 3000kr Buss Bättre för miljön Inte lika stressigt med byte eller risk för bagage som försvinner på mellanlandningen 1700kr tur och retur Var inne på flyg först och tänkte det skulle...
 11. LuddePudde

  Kostnad plats på buss ner till franska alperna

  Tack kollade med dem och de har platser som du säger men inte bokningsbara förrän i december
 12. LuddePudde

  Kostnad plats på buss ner till franska alperna

  Så har inte kontaktat någon av researrangörerna i Sverige men om någon har koll så undrar jag hur mycket en plats på en buss till franska alperna går på? Alltså inget paketpris utan en tur och retur resa med deras buss där man löst allt annat själv.
 13. LuddePudde

  Transfer Genève till Val Claret

  Tack! Ska göra det då
 14. LuddePudde

  Transfer Genève till Val Claret

  Tack men alpexpress verkar inte ha några resor mellan 26 Jan till 2 februari
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp