Senaste innehållet av Lundblom

 1. Lundblom

  MnO&Co presenterar: PROJECT OPINION

  Tänkte köpa ett par Second opinion 118 och funderar på bästa monteringspunkten för bindningen.
 2. Lundblom

  Köpa Marker Baron till en skida

  Jag satt på ett par Griffan istället så jag säljer min ena Baron på köp och sälj, men tack för förslaget.
 3. Lundblom

  Ta bort annons

  Tack!
 4. Lundblom

  Ta bort annons

  Någon som vet hur man tar bort en annons när varan blivit såld.
 5. Lundblom

  Köpa Marker Baron till en skida

  Tog fram mina gamla offpistskidor i dag för vallning och såg då att den ena bakbindningen hade gått sönder. Så nu söker jag efter en Marker Baron i storlek small att ersätta den trasiga med. Kanske är det någon som också råkat ut för att den ena gått sönder och har en liggandes.
 6. Lundblom

  HJÄLP! Behöver nya pjäxor....

  Jag har ett par Stroltz och är väldigt nöjd med dom. Det enda dåliga är att de inte är så varma men jag har satt i värmesulor för att lösa det problemet.
 7. Lundblom

  Oakley prizm linser

  Rose är i grunden samma lins som Jade, Torch, Saphire och black. Skillnaden är att Rose inte har någon spegel som gör linsen mörkare. Jade, Torch och Saphire ska vara lika mörka och Black mörkast. Hi Pink är en annan ljusare lins. Har läst en del om de olika linserna på forum och tester. De...
 8. Lundblom

  Var finns presentationen av vinnare till alpresa

  Var med i en tävling här på Freeride där man kunde vinna en skidresa till Alperna. Vinnaren skulle presenteras på sidan i dag. Någon som vet var det går att hitta?
 9. Lundblom

  Rossignol Soul 7

  Jag har ungefär samma längd och vikt som dig och har åkt på Sin 7 som jag tror är ganska lik Soul 7 förutom att den är smalare. Har åkt både 180 och 188 och tyckte båda funkade bra men skulle valt 180 för att den är lite smidigare. Åkte mest offpist i blandade förhållanden en hel del orörd lössnö.
 10. Lundblom

  Värmesulor - Alpenheat eller THERM-IC?

  Jag har Therm-ic som jag klistrat på mina formade sulor. Tycker att det fungerar väldigt bra. Har ett 900 batteri och det har hittills alltid räckt. Brukar köra på nivå 1 eller 2. En gång körde jag lite på 3 när det var riktigt kallt.
 11. Lundblom

  Tips på resmål Kanada

  Whitewater och Fernie tyckte jag var bra. Har inte varit i Kicking Horse och Revelstoke så jag kan inte säga något om dom.
 12. Lundblom

  Åre eller Vemdalen

  Jag skulle valt Åre. Har varit mycket i Åre och tycker att det är bra skidåkning och en liten by med mycket restauranger och sportaffärer. Vemdalen har jag aldrig gillat. Åre verkar ha fått en del snö nu också.
 13. Lundblom

  Pigga pistskidor

  Jag har ett par Nordica Dobermann Spitfire edt och är grymt nöjd med dom. Det är en styv skida men den är ändå väldigt lättåkt och har bra grepp. Ganska kort radie men ändå tillräckligt stabil för mig i alla fall. Riktigt rolig pistskida. Har provat Head Supershape speed och Magnum och dom...
 14. Lundblom

  ABS ryggsäck

  Det var där jag såg att Outdoorexperten sålde ABS grejer. Närmaste verkar var Stockholm, om någon där byter in, annars blir det att skicka iväg dom. Det är ju inte så jag behöver byta in patron och handtag nu men jag ville bara ha lite koll hur det fungerar och var man kan byta in den dan det...
 15. Lundblom

  ABS ryggsäck

  Verkar inte som det inte finns någon butik här i Västerås som det går att byta in patron och handtag. Outdoorexperten som både säljer ABS ryggsäckar och lösa patroner byter inte in, och XXl där jag köpte ryggsäcken säljer inte ens lösa patroner.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp