Senaste innehållet av Lundeen

 1. Lundeen

  Topptur nu i december

  Någon som har någon info om snöläget kring Snasahögarna? Hoppas på en tur där nu runt jul!
 2. Lundeen

  Var finns anläggning fingeravtryck Kanada visum?

  Gjorde detta i våras, man blir tillsagd när man gått igenom x antal steg har jag för mig när det är dags för fingeravtryck. Som tidigare sa ligger det i city.
 3. Lundeen

  Henrik Windstedt i Mästarnas mästare

  Kallur och Källström har alltid känts som två smarta vinnartyper, följer hjärtat (DIF) och satsar mina pengar på Källström. Alltid roligt med mästarnas mästare när man får följa idrottares karriärer vars man har mindre bra koll på. När börjar programmet sändas?
 4. Lundeen

  Söker någon att dela boende med Kanada/resten av världen 19/20

  Låter som en kanon idé. Adda mig gärna på Facebook eller skriv till mig så skapar vi en messenger grupp 👍 Mattias Lund på Facebook!
 5. Lundeen

  Söker någon att dela boende med Kanada/resten av världen 19/20

  Tjena David! Jag planerar en säsong i Kanada och försöker bestämma mig vart jag ska åka. Står och väger mellan Banff och Revy, är du sugen på något av det skulle jag gärna teama upp och åka tillsammans. Planerar du att jobba eller bara åka skidor och njuta?
 6. Lundeen

  Säsong Kanada 19/20

  Halloj! Planerar att åka också, inte bestämt mig helt än vart men lutar åt Banff eller Revelstoke. Någon som varit i Banff och vill dela med sig lite? Min plan var att försöka lösa boende på plats men det kanske är det dyraste alternativet? Har skaffat mig ett arbetsvisum och tänkte stanna...
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp