Senaste innehållet av Megawatt

 1. Megawatt

  Atomic shift 13 bindning felaktig

  Jag har en kompis som råkade ut för precis samma sak förra året, vi var tvungna att spänna upp med helistraps för att överhuvudtaget komma vidare. Tror han fick ny bindning.
 2. Megawatt

  Technica cochise 130 tech sula

  Jag har kikat lite på detta oxå men tror tyvärr att de här sulorna är bara gummit. Det verkar inte vara så att det finns techinserts i den här produkten. Jag har även frågat hos välsorterade handlare men inte fått svar om att det finns att tillgå!? Jag hittade som tur var ett par beggade på...
 3. Megawatt

  Lim för att limma sprickor i Dynafit häldel?

  Sant, o kanske lär ja mig ngt på vägen. Återkommer i frågan.. :)
 4. Megawatt

  Lim för att limma sprickor i Dynafit häldel?

  Uppdatering: Dynafit hade tyvärr inga reservdelar att tillgå då tlt bindningen gick ur tiden för längsen.. Men ibland ska man ha lite tur o ja hittade två gamla bakdelar i reservdelslådan som jag kunde sno bottenplattan av. Jag blev fock tvungen att byta "tornet" i bottenplattan då det var av...
 5. Megawatt

  Lim för att limma sprickor i Dynafit häldel?

  Har nu ställt frågan till Dynafit o får se vad de säger, annars blir det att pröva med dremeln o epoxy 😀
 6. Megawatt

  Lim för att limma sprickor i Dynafit häldel?

  Tack, ska kolla med dem om de ev. kan hjälpa till på ngt sätt. :)
 7. Megawatt

  Lim för att limma sprickor i Dynafit häldel?

  Nej det har jag inte gjort, antog att det är för gammalt för att det ska finnas och sedan vet jag inte vart jag ska vända mig, men det kanske jag kan googla fram!?
 8. Megawatt

  Lim för att limma sprickor i Dynafit häldel?

  Det är sprucket rakt igen o kanske vore bäst att låta de gå vidare.. men jag tycker det är lite kul o försöka hitta en lösning.
 9. Megawatt

  Lim för att limma sprickor i Dynafit häldel?

  @TopiNieminen Ok d låter rimligt, men vad tänker du att "stygnet" skulle vara av? Borra in en klammer o oxå limma dit??
 10. Megawatt

  Lim för att limma sprickor i Dynafit häldel?

  Tjena, Sitter o funderar på om det skulle funka att limma sprickorna vid skruvhålen i mina gamla dynafit bindningar? Tänker att ett långtidsverkande epoxy borde funka om jag filar ur vid sprickan o fyller ordentligt? Någon som testat o kan komma med input?
 11. Megawatt

  Tips på bra resa med min 10åring

  Hej, Jag sitter här o tittar på att dra iväg långhelg till alperna med grabben, men blir tokig på hur lång tid det tar att hitta något bra o prisvärt. Jag undrar om ni har några bra tips på ställen att börja leta? Önskemål är att det ska gå flyga relativt billigt o att det ska finnas bra...
 12. Megawatt

  Skidor för 10-årig tjej!

  Köp ett par Mantra, de gav även min grabb ett rejält kliv framåt både i pist o offpist. Det går att stå på med dem ordentligt o ja upplever oxå att han hade bra grepp när det var lite hårdare, men även lätt att sladda ut då det är en fullrocker skida.
 13. Megawatt

  Vad gjorde du med din utrustning idag?

  Jag har tyvärr inte provat dem än o kan därför inte svara på det, men jag går sällan över 1500hm o har velat ha en kompromiss mellan vikt o nedförprestanda. Jag har förra åretsmodell som väger in strax på 1780g tror ja men årets modell är strax över 1550(?) om ja inte minns fel vilket gjorde att...
 14. Megawatt

  Eftermontera "metallplugg" på alpinpjäxa för turbindning!?

  Kolla här: https://www.freeride.se/forum/threads/bygga-om-vanliga-pjaexor-till-tech-pjaexor.148017/
 15. Megawatt

  Vad gjorde du med din utrustning idag?

  Monterade ihop detta idag. Jag fick tag på ett par extra tår o kompletterade det med nya bakplattor så nu räcker det att flytta över bakdelen till det par som passar bäst för dagen.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp