Senaste innehållet av popetottoteror

 1. P

  Bent Chetler 100

  Är 163 jag och kör på 172 tycker de passar mig jätte bra!
 2. P

  Bent Chetler 100

  Tjena! Köpte ett par inför denna vintern har bara kört ett par dar på dom men tycker dom har fixat att jag förväntar mig. Inga problem att carva järnet i dom men även goa offpist och i parken. Har inte hunnit tura på dom än men känns lätta och fina till de med :)
 3. P

  Black crows atris och butters?

  Beklagar sent svar. nosen på låg inte tail. den är betydligt styvare i tailen än nosen, men upplever inte nosen som jätte mjuk. har aldrig kört med mitt monterat så har svårt att utala mig om det :)
 4. P

  Black crows atris och butters?

  Hej! Har kört på atris lite mer än ett år och har gjort butters på dom. Tycker dock att mina liberty origin 116 är mycket mer lekfulla och lättare att buttra på. Ska väll också tilllägga att jag inte är expert på att buttra. Skulle tro att Armada arv 96 eller 106 är mer det du letar efter.
 5. P

  Black Crows, problem med hållbarhet

  Såhär ser mina ut och fick ett par nya utan problem när jag kontaktade black crows direkt
 6. P

  Vart ska jag skibumma?

  Hej! Är på min sista veckan i Saas-Fee nu och har jobbat i snitt två dagar i veckan och har gått +-0 på att bo här. Dom har ju sjukt mycket högre grund lön här än i Sverige! Har haft 25 Frank som städare i timme vilket är ca 230kr. Har dock haft ett ganska billigt boende och käkat vegetariskt...
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp