Senaste innehållet av RandoScando

 1. RandoScando

  BOA Fit-system pjäxor

  Alla har varit Scarpa (finns det några andra som använder det?). Det tråkiga är ju turen det händer på, plus mecket med att fixa reservdelar och behöva vänta på leverans etc :)
 2. RandoScando

  BOA Fit-system pjäxor

  Vet ganska många som haft problem med att de går sönder på pjäxor. Blir ju fort stora krafter att trycka ihop ett skal i hårdplast jämfört med (relativt) mjuk tygsko. På mina storskor funkar det däremot utmärkt.
 3. RandoScando

  Varför är skidåkare miljöomedvetna?

  Jag trodde vi tävlade i vem som kunde vara mest "laaangweilig", men kunde inte komma på något bättre än din öppning. Goddag yxskaft.
 4. RandoScando

  Varför är skidåkare miljöomedvetna?

  "Tåg och elbil till Island? 😲 Till Molde fattar jag hur det går till, men hur gör man sedan? Kör man in i någon tunnelmynning och tar sig över via en hemligstämplad tunnel?⛵🌊 Har du en ruttplanerare? Segelbåt verkar vara bättre alternativ.;)" . . .
 5. RandoScando

  Varför är skidåkare miljöomedvetna?

  Det finns andra ställen att på åka skidor ån alperna, tro det eller ej; men även om det inte fanns: Alperna finns också i fler länder än Österrike vet du ;)
 6. RandoScando

  Stellar Equipment skidkläder

  Tror samtliga Stellar-kläder jag haft i min omedelbara närhet hållit bra betydligt längre än 3 år trots idogt användande.
 7. RandoScando

  Varför är skidåkare miljöomedvetna?

  Det finns gott om folk, även skidåkare, som inte får ut ett billån på 400+k. Och för många skidåkare är en "stadselbil" inte ett vettigt köp eftersom de ofta kör längre sträckor då de bor i glesbygd.
 8. RandoScando

  Varför är skidåkare miljöomedvetna?

  Som sagt. För att elbil är väldigt dyrt, inte alla skidåkare är höginkomsttagare.
 9. RandoScando

  Varför är skidåkare miljöomedvetna?

  OK. Måste fortfarande vara höginkomsttagare för att leasa elbil. Potato tomato. Som sagt, människor har för lite fritid.
 10. RandoScando

  Varför är skidåkare miljöomedvetna?

  För att elbil är väldigt dyrt, inte alla skidåkare är höginkomsttagare. Tåget funkar dåligt och är (relativt) långsamt i en stressad värld där folk har för lite fritid. För att inget företag bryr sig om något annat än sin produkt. För att konsumentansvar och konsumentpress är en lögn. Nu vet...
 11. RandoScando

  Blir det någon skidåkning i vinter?

  I Finlandsmått finns det nog ingen alkohol i Kvikklunsj, men med tanke på hur lyriska norrmännen blir av det måste det ju vara nånting i alla fall.
 12. RandoScando

  Humortråden

 13. RandoScando

  [Artikel] Elbil till Alperna: den snövänliga bummarbilen

  Eller? (Som fotnot, justerar man efter dagens dieselpris (som haft en brantare utveckling än bensinpriset) och låter bli att ta hänsyn till löneutveckling borde dagens siffra ligga på knappa 3.6%)
 14. RandoScando

  [Artikel] Elbil till Alperna: den snövänliga bummarbilen

  Utifrån perspektivet från inlägget jag svarade på, som "aldrig skulle palla 35 laddstopp" är det ganska dåligt planerat - min poäng är att det går att göra på många färre stopp. Jag menar alltså inte att ni är "sämst" på något sätt, men att om personen jag svarar på inte VILL stanna 35 gånger är...
Topp