Senaste innehållet av Schoobang

 1. S

  Rapporter från UCPA

  Min erfarenhet är att om gruppen består av ungefär lika stora delar fransmän och övriga så håller sig fransmännen för sig själva socialt. När jag har varit enda icke fransk i gruppen så har fransmännen varit mkt mer inkluderande och ansträngt sig för att använda sin begränsade engelska.
 2. S

  Söker snowboard kompis

  Mm, pga covid va? Man vågar ju knappt ens träffa sina riktiga kompisar. Jag har aldrig åkt så mkt själv förut som i år, på gott och ont.
 3. S

  Vart köper jag nästan exakt en sån här tubhalsduk?

  Googla ”Buff Polar” så hittar du dom lite överallt. Tveksamt om du kan hitta samma afterskivänliga mönster dock.
 4. S

  Erfarenheter av Freshfarm.it och Super-shop.com

  Jag har handlat flera gånger från freshfarm och det har funkat bra. Bra priser! Har dock inte handlat brädor men det har aldrig varit problem från andra europeiska länder.
 5. S

  StepOns/Ins - Statusuppdatering

  Samma här. Hatar alla former av glapp. Tyvärr orsakar det lite obehagliga pressure points för mig ibland. Om man kan hitta en stepon-boot som sitter perfekt så borde det ju i teorin vara helt perfekt för fötterna. Tyvärr passar inte mina fötter i Burton...
 6. S

  Tips på camberbräda

  Jag tycker nog inte flagshipen har kort kantradie. Snarare relativt lång? Min 164 har 9,3m som väl är nån meter mer än motsvarande custom x och många liknande brädor. Trevlig bräda f ö.
 7. S

  Ditt val av snowboard för snabb och stabil åkning?

  Otton tycker jag funkar bättre på betongen än optimistic. Tror det beror på att optimisticen är bredare och pga den lilla tailen. Optimistic är också något mjukare. Båda är roliga och lekfulla men jag tycker Otto är bättre i pisten generellt sett. Flagshipen är bäst för bombing eller offpist på...
 8. S

  Ditt val av snowboard för snabb och stabil åkning?

  Jag har en optimistic och det är väl inte favoriten på snöbetong även om den funkar helt ok. Annars riktigt kul och svängig när det är lite mjukare. Och perfekt i skogen. På snöbetongen väljer jag Jones flagship om jag ska åka tryggt och effektivt eller korua Otto om jag ha kul och mys-carva.
 9. S

  Söker snowboard kompis

  Vi kanske borde styra upp en ”Freeride snowboard gang shred - gubbe edition” vid tillfälle i backe på lämpligt avstånd från huvudstaden. Jag åker ganska ofta själv eftersom jag har möjlighet att åka på vardagar. Åkte i ett öde Romme idag.
 10. S

  Vilken AM-bräda???

  Köp en Korua Otto med ett par Rome Katana så blir du lycklig. Visserligen directional twin-ish.
 11. S

  Jag och Xavier kommer inte överens. Skall jag göra slut?

  Bra länk. Där beskrivs precis det jag menar ”The raised edges at the contact points mean there’s less chance of hooking up...”
 12. S

  Jag och Xavier kommer inte överens. Skall jag göra slut?

  Nja, tekniskt sett så är ju inte stålkanten precis där den brukar vara pga att den på 3bt är lyft något även vid kontaktpunkterna. Iaf var det så på den bataleon whatever jag hade för några år sedan. Sen är det inte ngt stort,problem, det är mest lite ovant när man åker med brädan platt. Väl på...
 13. S

  Jag och Xavier kommer inte överens. Skall jag göra slut?

  Hur upplevde du cheatern jämfört med korua-brädorna? Det enda hålet jag har i min quiver nu är väl för en mer renodlad carvingbräda och dessa är kandidater. Stranda skapar mest habegär och dessutom har jag ju redan en korua Otto. Dyrt att va prylbög.
 14. S

  Bästa snowboard-butiken i Stockholm?

  Stuntwood
 15. S

  Jag och Xavier kommer inte överens. Skall jag göra slut?

  Står högst på min lista också! Tyvärr har jag gett mig själv köpstopp säsongen ut redan. Om det inte dyker upp något sånt erbjudande man inte inte kan tacka nej till... gruppköp kanske? =) jag tar en 170 regular
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp