Senaste innehållet av VickeLang

 1. VickeLang

  Vad gjorde du med din utrustning idag?

  Ta och stansa! Gjort en 4 stansningar på mina skidor. Funkar hur bra som helst :) mina tog ett par smällar förra säsongen..
 2. VickeLang

  Head Kore 93 som one ski quiver?

  Håller helt med på pistdelen. Men tycker det va hemska i offpist. För lite tailrocker o känns som en stendöd planka under fötterna. Svårt att få runt i skog. Tror kanske att det handlar mycket om den smala midjan som inte hör hemma i offpist :)
 3. VickeLang

  Tips på lagning av pjäxa

  Ingen egen erfarenhet att laga just dedär. Men epoxy är ju lösningen på de mesta och borde göra susen 👍
 4. VickeLang

  Hur ska jag välja stighudar?

  Köp hudar som är lika breda eller bredare än bredaste måttet på tailen av skidan. Skinsen skär du sen till själv för att få fram stålkanten på båda sidorna. Finns bra videos på youtube för det :) Fråga nummer 1 har jag sämre koll på. Tror de passar på alla skidor som har fyfsat normal tip-form...
 5. VickeLang

  Hjälp ang pjäxor - bindning

  Passar så länge bindningarna har rörlig glidplatta (ex marker AFD) och är gjorda att kunna användas med AT sulor. Många hyrskidor nuförtiden har bindningar som passar till AT sulor men långt ifrån alla. Kolla med dom du hyr av ifall pjäxorna är kompatibla.
 6. VickeLang

  Hållare snowboard vid vallning

  Relevant produktest hahahaha. Den verkar ju funka bra enligt videon! 😂
 7. VickeLang

  Hållare snowboard vid vallning

  Hur ser fötterna som är mot bordet ut? Tillräckligt bra friktion för att de inte ska glida runt?
 8. VickeLang

  Hållare snowboard vid vallning

  Kanske Kanske det :) om det inte kollapsar då. Går nog att lösa med en längre regel som går en bit in på bordet. Men tycker om att köra på bordet med täckpapp under så att vallan inte hamnar överallt och är enkel att ta bort
 9. VickeLang

  Hållare snowboard vid vallning

  2 st träreglar eller dylik klädda med gummi tillräcklig höga för att inte bindningen ska ta i bordet och sen 2st tvingar. Ba klämma fast träreglarna på bordet o lägga brädan mellan dom 👍😊
 10. VickeLang

  sommarvalla

  De handlar nog mer om satifaction nivån när man står där o vinklar belaget mot ljuset och det blänker som en spegel 😉
 11. VickeLang

  K2 recon 130 MV

  Funkar bra om du inte ska tura. Om de passar din fot det vill säga. Åk till en seriös butik o testa pjäxor. Snöa inte in dig på en speciell modell utan välj de som passar just din fot. Och beställ för bövelen inga pjäxor online :)
 12. VickeLang

  sommarvalla

  De e bara o skrapa uta ba H***te :) skrapade säkert i 20 min per skida innan premiären av trysil förra helgen. Kämpa på!
 13. VickeLang

  Dålig montering

  Om det inte är så att de dragit skruvarna för löst vilket jag tvivlar på om de monterats av någon som är hyfsad seriös
 14. VickeLang

  Dålig montering

  Det skulle jag inte rekommendera. Risken då är att man rundar hålen och då är de förbrukade. Utan de som behöver göras är att plocka bort tådelen och ta ett stämjärn eller liknande för att skära bort utbuktningen och sedan montera tbx tådelen korrekt :)
 15. VickeLang

  Dålig montering

  Inga problem att montera i samma hål så länge man inte slitit ur bindningen så hålen är töjda :) ser ut som de inte jämnat till utbuktningen som blir efter man borrat. Nog inget du kommer märka skillnad på i åkning. Men skulle nog gått tillbaka och bett dom rättat till det ändå
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp