Köp & Sälj
Artiklar
Forum
Nya inlägg
Forumlista
Sök trådar
Medlemmar
Regler/Hjälp
Skidorter
Snödjup
Boende
Prylar
Video
Shop
Logga in
Bli medlem
Vad är nytt
Sök
Sök
Sök bara rubriker
Notera
Av:
Nya inlägg
Forumlista
Sök trådar
Medlemmar
Regler/Hjälp
Meny
Logga in
Bli medlem
Ladda ner Freeride som app
JavaScript är inaktiverat. För en bättre upplevelse, vänligen aktivera JavaScript i din webbläsare innan du fortsätter.
Du använder en gammal webbläsare. Den kanske inte visar den här eller andra webbplatser korrekt.
Du bör uppgradera eller använda en
alternativ webbläsare
.
Forum
Övrigt
OT-forumet
Äkta?
Svara på tråd
Meddelande
<blockquote data-quote="bas315" data-source="post: 494580" data-attributes="member: 88874"><p>Tjena, fick tidigare idag ett mail från någon/några där det stog så här:</p><p></p><p>------------------------------------------------------------------------------------------------------</p><p>Raffle no: 56475600545 188 </p><p>We are pleased to notify you that your email address won the sum of £750,000 GBP from our monthly UK National Online Promotion held on 10th December 2008,and released today 13th December 2008.You have therefore been approved to claim a total sum of £750,000 (Seven Hundred And Fifty Thousand Pounds ).</p><p>Contact agent for your claims</p><p>***************************************</p><p>Mr Richard Dawson (Reference Officer)</p><p>Tel.:+447045770861</p><p>E-mail: uknl.richarddawson003@hotmail.co.uk</p><p>***************************************</p><p>Claims Requirements:</p><p>1.full name:</p><p>2.Home Address:</p><p>3.Age:</p><p>4.Sex:</p><p>5.Tele:</p><p>6.Occupation:</p><p>7.Country Of Residence:</p><p>8.Nationality:</p><p>9.Amount Won:</p><p>***************************************</p><p>Congratulations once more from all members and staff of this program.</p><p>Sincerely,</p><p>Echols Kathy</p><p>-----------------------------------------------------------------------------------------------------</p><p>Undrar nu är detta ett spam mail eller är det äkta? har någon annan fått detta mailet? står ju inget företag eller något. men telefon nr/mail etc står med.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bas315, post: 494580, member: 88874"] Tjena, fick tidigare idag ett mail från någon/några där det stog så här: ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Raffle no: 56475600545 188 We are pleased to notify you that your email address won the sum of £750,000 GBP from our monthly UK National Online Promotion held on 10th December 2008,and released today 13th December 2008.You have therefore been approved to claim a total sum of £750,000 (Seven Hundred And Fifty Thousand Pounds ). Contact agent for your claims *************************************** Mr Richard Dawson (Reference Officer) Tel.:+447045770861 E-mail: uknl.richarddawson003@hotmail.co.uk *************************************** Claims Requirements: 1.full name: 2.Home Address: 3.Age: 4.Sex: 5.Tele: 6.Occupation: 7.Country Of Residence: 8.Nationality: 9.Amount Won: *************************************** Congratulations once more from all members and staff of this program. Sincerely, Echols Kathy ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Undrar nu är detta ett spam mail eller är det äkta? har någon annan fått detta mailet? står ju inget företag eller något. men telefon nr/mail etc står med. [/QUOTE]
Verifiering
Skicka svar
Forum
Övrigt
OT-forumet
Äkta?
Tillbaka
Topp