Köp & Sälj
Artiklar
Forum
Nya inlägg
Forumlista
Sök trådar
Medlemmar
Regler/Hjälp
Skidorter
Snödjup
Boende
Prylar
Video
Shop
Logga in
Bli medlem
Vad är nytt
Sök
Sök
Sök bara rubriker
Notera
Av:
Nya inlägg
Forumlista
Sök trådar
Medlemmar
Regler/Hjälp
Meny
Logga in
Bli medlem
Ladda ner Freeride som app
JavaScript är inaktiverat. För en bättre upplevelse, vänligen aktivera JavaScript i din webbläsare innan du fortsätter.
Du använder en gammal webbläsare. Den kanske inte visar den här eller andra webbplatser korrekt.
Du bör uppgradera eller använda en
alternativ webbläsare
.
Forum
Utrustning
Mode
Beställa från "oakley.com", Är det möjligt?
Svara på tråd
Meddelande
<blockquote data-quote="IE" data-source="post: 605210" data-attributes="member: 96006"><p>Tjena!</p><p></p><p>Tänkte beställa ett par "Splice" från oakley's egna hemsida i USA, hur gör man då om det ens är möjligt lästa i ngn annan tråd om nå "myus.com" vad är det för något? Hur är det med frakten från Oakley? </p><p></p><p>btw, den andra tråden var det så lite svar i så jag gjorde en ny iställa för att skriva i den...</p><p></p><p>Hoppas på svar och Gott Nytt År ^^,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="IE, post: 605210, member: 96006"] Tjena! Tänkte beställa ett par "Splice" från oakley's egna hemsida i USA, hur gör man då om det ens är möjligt lästa i ngn annan tråd om nå "myus.com" vad är det för något? Hur är det med frakten från Oakley? btw, den andra tråden var det så lite svar i så jag gjorde en ny iställa för att skriva i den... Hoppas på svar och Gott Nytt År ^^, [/QUOTE]
Verifiering
Skicka svar
Forum
Utrustning
Mode
Beställa från "oakley.com", Är det möjligt?
Tillbaka
Topp