Köp & Sälj
Artiklar
Forum
Nya inlägg
Forumlista
Sök trådar
Medlemmar
Regler/Hjälp
Skidorter
Snödjup
Boende
Prylar
Video
Shop
Logga in
Bli medlem
Vad är nytt
Sök
Sök
Sök bara rubriker
Notera
Av:
Nya inlägg
Forumlista
Sök trådar
Medlemmar
Regler/Hjälp
Meny
Logga in
Bli medlem
Ladda ner Freeride som app
JavaScript är inaktiverat. För en bättre upplevelse, vänligen aktivera JavaScript i din webbläsare innan du fortsätter.
Du använder en gammal webbläsare. Den kanske inte visar den här eller andra webbplatser korrekt.
Du bör uppgradera eller använda en
alternativ webbläsare
.
Forum
Övrigt
Allmänt skidsnack
Steptoes.co.uk
Svara på tråd
Meddelande
<blockquote data-quote="rasmusbrannhult" data-source="post: 620972" data-attributes="member: 98426"><p>Tja! Ska köpa ett par nya goggles och hittade till sidan www.steptoes.co.uk där priserna var riktigt låga och med billig frakt oxå. Så jag undrar nu om det är några fler som köpt saker därifrån och ifall produkterna är äkta? Då ett par crowbars med pink iridium-linsen ligger på under 1000 inklusive frakt, känns lite för bra elr?</p><p>Ha det chill och tack på förhand!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rasmusbrannhult, post: 620972, member: 98426"] Tja! Ska köpa ett par nya goggles och hittade till sidan www.steptoes.co.uk där priserna var riktigt låga och med billig frakt oxå. Så jag undrar nu om det är några fler som köpt saker därifrån och ifall produkterna är äkta? Då ett par crowbars med pink iridium-linsen ligger på under 1000 inklusive frakt, känns lite för bra elr? Ha det chill och tack på förhand! [/QUOTE]
Verifiering
Skicka svar
Forum
Övrigt
Allmänt skidsnack
Steptoes.co.uk
Tillbaka
Topp