Senaste innehållet av HampZz0n

 1. HampZz0n

  Salomon spk 100 2014?

  har inte 2014 modellen Jag har spk 100 (2013), skit skön pjäxa som passar breda fötter och är super mjuk inuti, jag kör med mina pist och lite utanför och dom funkar även där lite mjuka kanske men helt klart åkbart. men åk till en butik och pröva båda, kan vara så att ingen av dom passar din fot.
 2. HampZz0n

  gjuta sulor sälen.

  Tack för svaren, blir att åka till kaisers då.
 3. HampZz0n

  gjuta sulor sälen.

  Tjo söker seriös butik i sälen området som gjuter sulor, bor i hundfjället men har tillgång till bil. Stadium och intersport räknas inte som seriösa enligt mig.
 4. HampZz0n

  allround skida

  tack för alla svar nu har jag många modeller att känna och klämma på innan jag bestämmer mig :P .
 5. HampZz0n

  Problem med att logga in på freeride från mobilen

  Funkar fint här med , använder iPhone och padda med Google chrome.
 6. HampZz0n

  Varför svänger folk på transsportsträckor?

  Det är därför man undviker transportsträckor under högsäsong veckorna. Nått som stör mig mer är folk som står på mina skidor i liftkön vet inte om dom tror dom kommer snabbare fram i kön när dom står på personen framförs skidor och flåsar i nacken.
 7. HampZz0n

  allround skida

  har nu hittat felet varför dom var så svåråkta, köpte ett par pjäxor samtidigt som skidorna (salomon spk 100 2013) men idag tänkte jag att jag prövar med mina gamla pjäxor och det vart stor skillnad så blir att lämna tillbaka pjäxorna. Tack för hjälpen blir nog ett par nya skidor nästa säsong...
 8. HampZz0n

  allround skida

  Tack för tipsen ska kolla lite extra på dom 2 ni nämner, är rätt sugen på armada ak jj men dom sägs inte vara så bra i pisten och har snowblades känsla.
 9. HampZz0n

  allround skida

  Hej, köpte mig ett par salomon 2012 förut för att jag ville ha en skida som jag kunde köra överallt med men är riktigt missnöjd dom var tunga och flyter på dåligt utanför pisten , iallafall ny ska ja köpa nya och behöver råd. *dom ska fungera i pisten och utanför pisten i alla förhållanden...
 10. HampZz0n

  Dags för nya pjäxor

  Har du testat pjäxan eller tror du bara att den inte kommer vara skön i pisten? , jag tror den kommer funka bra även i pisten faktiskt . Jag har okså ett par extra till pisten om den inte skulle funka.
 11. HampZz0n

  Dags för nya pjäxor

  Alpingaraget sa att de var en jibb pjäxa men som funkade rikigt bra sol allround. Jag fick pröva massa olika tex nån dalabello , ace of spades var slut i min storlek. Sa att jag bara åkte offpist o park
 12. HampZz0n

  Dags för nya pjäxor

  Vart ett par salomon spk 100 2013, dom passade mina fötter bäst och var riktigt sköna. https://www.freeride.se/prylar/pjaxor/2013/salomon/spk-100.html
 13. HampZz0n

  Dags för nya pjäxor

  Japp har läst den tråden, men riktigt så breda fötter har jag inte dom pjäxorna jag har nu har varit sköna sen jag köpte dom har aldrig haft ont vet dock inte hur breda dom är och vad dom heter men det är ett par head orange/svarta 2 år gammla.
 14. HampZz0n

  Dags för nya pjäxor

  Hmm då kanske fullt tilt booter inte är så bra för mina Kalle anka fötter.
 15. HampZz0n

  Dags för nya pjäxor

  Tack för förslagen, har läst lite och och full tilt booter och Nordic ace of spades ser lovande ut.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp