Senaste innehållet av hassel99

 1. H

  Vilka är bäst på att spruta innersko?

  Det där låter illavarslande och då är det ju i allra högsta grad aktuellt att gå till den/de som är bäst på detta i Sverige. Innebär det att sprutprocessen är annorlunda med de nya Atomic?
 2. H

  Vilka är bäst på att spruta innersko?

  Skalet jag har idag har tyvärr spruckit och det är därför jag måste köpa nya. Har Intuition i mina hardboots och där funkar de klockrent. Testade dessa Intuition till skalet på mina gamla alpinpjäxor men där funkar de inte. Istället för att köpa nya skal som passar mina Intuition och hoppas på...
 3. H

  Vilka är bäst på att spruta innersko?

  Tack. Vad är det primärt som inte är så lättarbetat med det som finns ute idag och som kommer bli mycket bättre med dessa? Skalet, sprutprocessen, hur skon formar sig...?
 4. H

  Vilka är bäst på att spruta innersko?

  Framförallt vill jag slippa alla dessa besök hos bootfitter för att trixa till skal som inte passar bra från början.
 5. H

  Vilka är bäst på att spruta innersko?

  Har normalt breda fötter men "låga" dvs låg volym, smala vrister och mkt spetsiga ankelknölar som inte sitter där de borde. Är inte lätt att hitta ngt som sitter bra och det blir alltid flertalet återbesök efter nyköp utan att det blir riktigt bra. Ja jag har varit hos erkänt duktiga...
 6. H

  Pistskida för medelavancerad åkare

  Även jag undviker den typen av pist så gott det går men ibland hamnar man där. Med mina EDT så är det klart stabilare i de förhållandena och inga som helt osäkerheter pga fladder. Vet att det är två helt olika typer av skidor men dock ändå.
 7. H

  Pistskida för medelavancerad åkare

  Absolut men själv har jag lite svårt att få till tighta svängar i en knagglig svart hård pist och det är där jag upplever att de fladdrar. Jämn pist är de absolut inga problem oavsett svart eller blå.
 8. H

  Pistskida för medelavancerad åkare

  Även jag har ett par AX med samma längd. Kan tycka att de inte känns helt stabila när det går fort på lite ojämnare underlag. Tror det är rockern som ställer till det då de fladdrar en del upp och ner. De jag primärt jämför med är Spitfire från ovan inlägg.
 9. H

  Pistskida för medelavancerad åkare

  Låter som ett klipp. Jag har ett par Nordica Dobermanm Spitfire EDT och det är det mest optimala jag har kört.Händer inte mkt vid lägre hastigheter eller slöåkning men lite fart och om man jobbar lite, går som på räls och 100% pålitliga.
 10. H

  Hendryx

  Var helt inne på ett par 917 för några år sedan då de fortfarande var med på skidtesterna. Blev grymt besviken så det inte allt ar ngt bett i dem. Fick då svaret att nä de har varit nere i Frankrike några veckor och vi har inte hunnit slipa dem. Lite dåligt kan jag tycka och blev ett par PT...
 11. H

  Värmesulor eller värmestrumpor?

  Återkom gärna med feedback hur de är efter du testat dem.
 12. H

  Gå från 'vanlig' snowboard till alpin snowboard/carving snowboard?

  Snor tråden lite, ngn som har en hyfsad alpinbräda till salu för en "nybörjare"? Har kört en del hardoots på vanlig bräda men aldrig testat riktig bräda. Vet inte hur pass viktigt det är men bör passa 194cm 85kg.
 13. H

  Ditt val av snowboard för snabb och stabil åkning?

  Vad innebär relaitivt bred? Jag har en F2 eliminator som låter som den uppfyller dina önskemål. Tror tyvärr inte att den säljs längre och tveksamt om den är "relativt bred" Jag kör med hardboots på den men med softboots vill bootsen gärna gå ner i backen.
 14. H

  Värmesulor eller värmestrumpor?

  Jag är inne på att köpa ett par sådana också bara för att testa då jag inte är helt nöjd med att stortårna fortfarande blir kalla med Therm-IC :)
 15. H

  Parkeringsavgift för att nyttja sitt köpta liftkort -Skistar igen.

  På tal om okynnesparkering, om man ställer sig på parkeringen vid Grizzly express i Vemdalen/Björnrike, vad mer kan man göra där än åka skidor?
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp