Senaste innehållet av skibum2004

 1. skibum2004

  Ekholmsnäsbacken

  Hej, Alla som kan bör gå in på www.ekholmnas.se och ifrågasätta Sportstyle som inte kan leverera en åkbar backe på Lidingö inom rimlig tid. Nu påstås backen öppna nästa helg den 11/2 dvs mer än tre veckor efter övriga backar i Stockholm. Det har tidigare meddelats att backen kan snöläggas på...
 2. skibum2004

  Hammarbybacken - skäms!

  Skönt att du insett att du inte kan ta detta till KO i vilket fall!
 3. skibum2004

  Hammarbybacken - skäms!

  Det står faktiskt på snörapporten att parken är öppen. Då kommer vi till den relativa frågan, vad räknas som en park. Står det någonstans på hemsidan vad denna park innehåller?
 4. skibum2004

  Hammarbybacken - skäms!

  Nu måste jag lägga mig i denna diskussion. Först och främst står det att det finns en Funpark i Hammarbybacken däremot står det inte att den är öppen. Det är den 21 Dec i Stockholm och vi ska vara tacksamma att backarna överhuvudtaget är öppna. Du kan inte anklaga Hammarbybacken för...
 5. skibum2004

  Liftkort

  Veckokorten är för det mesta opersonliga kolla villkoren där det står tydligt för varje annläggning. Säsongskort oftast personliga.
 6. skibum2004

  Liftkort

  Du ser att SLAO har skrivit Skipass, denna ändring har kommit eftersom en minst lika stor kostnad ligger i att producera snö, bygga ut snösystem, pista backar etc. Detta betyder att du utan tvivel kan bli krävd på 1500kr om du inte har ett skipass och vistas i preparerad nedfart.
 7. skibum2004

  älskar rommes policy! :P

  Kallas force majeure och är standard i avtal.
 8. skibum2004

  Michaela Wakeskate [video]

  Feelgood när det är som bäst. Mycket mycket bra!
 9. skibum2004

  Vem öppnar först?

  De skulle nog bara ut och provpista Ullådalen imorgon som jag förstod det. Håller tummarna för att det är tillräckligt med snö.
 10. skibum2004

  Vem öppnar först?

  Det ser just nu ut som att Kåbdalis vinner i Sverige med garanterad öppning nu på Lördag. Dock öppnar Ruka i Finland två backar redan imorgon Tisdag. Någon som vet hur det går för Hemavan eller Funäsdalen?
 11. skibum2004

  [Artikel] Tröjorna är här

  Sen när började freeride ta politisk ståndpunkt?
 12. skibum2004

  Isaberg bygger inomhusbacke!

  Nu set det ut som Småland blir först med skidåkning året runt i Sverige. http://svt.se/2.82111/1.1564669/storre_an_dubai?lid=puff_1564669&lpos=lasMer
 13. skibum2004

  Jon olsson, sjukast ever ?

  Nu har vi tydligen visst fått en kommunist bland oss här med. Är ju klart han flyttar till Monaco detta land stöder inte han smula ekonomiskt under den korta tid han har på sig att tjäna sina pengar.
 14. skibum2004

  Skidåkare Kalmar!

  vilken fantastiskt spännande stad man bor i inet en ända som vill?
 15. skibum2004

  Vart har det falligt mest snö under förra veckan?

  Vemdalsskalet fick närmare 50cm förra helgen med det var sjukt bra. Stro risk att dte mesta är uppåkt.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp