Senaste innehållet av vctr

 1. V

  VARNING! Till alla er som funderar på att köpa ett par Guardian/Trakkers/Scott/Look

  Jag är helt med på din linje att det finns lägen då grejer verkligen måste funka men man ska alltid ha i åtanke att grejer slits och går sönder också. Jag har personligen inga dåliga erfarenheter varken med Salomons eller Markers bindningar. Naxo (numera kursat) nx22 var däremot helt värdelösa.
 2. V

  VARNING! Till alla er som funderar på att köpa ett par Guardian/Trakkers/Scott/Look

  Guardian/Tracker är awesome, särskilt nyare med MNC dvs acceptans för alla sorters sulor. Det där med glapp återfinns även bland hyrbindningar och jag tycker det inte är något att hänga upp sig på. Sen går alla bindningar sönder för eller senare. Åk så det ryker istället, för det är det...
 3. V

  Offpistförsäkring St Anton

  Förr så sålde iallafall Jennewein i St Anton från sin huvudbutik en slags försäkring som täckte all räddning i hela området. Minns inte exakt men tror den låg på 25 euro för en säsong typ.. Kan vara värt att kolla in.
 4. V

  Hur länge håller sig en formgjuten sula?

  Okej, jag befarade att mina är slut men jag ska åka lite till och ge fan i att gnälla innan jag går vidare. Taximixi!
 5. V

  Hur länge håller sig en formgjuten sula?

  Jag har tidigare löst stora delar av mina pjäxproblem med formgjutna sulor (110 mm fotläst på vänster och 115 mm på höger och 26.0/26.5 i längd a.k.a. Kalle Anka.) Tycker mina Cochise har varit jäkligt sköna tidigare men nu har de börjat värka mycket. Är det troligt att sulan "slätats ut" eller...
 6. V

  Afterski-dryck världen över!

  Haha alright, antar att det är något som man får lära sig att gilla liksom poutine. Allt har sin charm på plats, bombardino t.ex. som inte smakar fullt så gött när man är på hemmaplan :)
 7. V

  Afterski-dryck världen över!

  I BC kallar det den vidriga drycken för Clamato. Hade det varit varmt hade det gått under "skaldjursfond". Williamspäron, fyfan... Jaegertee är riktigt fint däremot :)
 8. V

  Pjäxor till både alpin- och techbindning - bra/sämre?

  Finns ju hur mycket som helst att gå på, allt ifrån ganska lätta modeller till tyngre och köttigare varianter. T.ex Dynafit vulcan/khion, scarpa freedom, k2 pinnacle (verkar vara mr kvalitetsproblem?), tecnica cochise, dalbello lupo, salomon mtn och quest/bc, nästa års lange xt, atomic backland...
 9. V

  Ryktestråden - en fristående fortsättning (16/17)

  Menar att jag tycker de känns korta, och jag har en känsla av att de inte är så långa som de står, möjligen om man mäter längs med och inte från tipp till tipp om du förstår vad jag menar. Armada mäter kanske också "kort"?
 10. V

  Ryktestråden - en fristående fortsättning (16/17)

  Haha! Samma här :D Fattar bara inte varför de inte gör Animan längre eller "true-to-size". De är förbannat korta.
 11. V

  Ryktestråden - en fristående fortsättning (16/17)

  https://instagram.com/p/BA6XeiMzDLQ/ Black Crows designchef har postat lite bilder på sin instagram. Några nya modeller, några nya dimensioner/längder och framförallt nya grymma mönster och färger. Jag är imponerad, så mycket grymma detaljer :) skidor är mest skidor, vissa är bättre än andra...
 12. V

  Universella skarjärn

  Kolla Voiles hemsida. Där kan man se under crampons att man monterar en skruvsats (2 st skruvar tror jag det är) med en fästanordning. Dessa kan man köpa löst och montera för att flytta skarjärnen mellan olika par skidor :)
 13. V

  Universella skarjärn

  Det finns, dock vad jag vet bara från Voile. 96 mm samt 115 mm maxbredd. http://m.addnature.com/441932.html Går säkert att konstruera något liknande själv.
 14. V

  [Artikel] Vad vill ni se från ISPO?

  BAM pindung, massvis av bindningar i allmänhet och techbindningar i synnerhet. Black Crows!
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp