Senaste innehållet av vibbe

 1. vibbe

  Randonnée bindning & stighud

  Om jag får killgissa, så tror snarare det är så att det är nyhetens behag, går att få ut ett bra pris på dessa bindningar så länge dom är relatift nya.
 2. vibbe

  Randonnée bindning & stighud

  Ja jag tror ett par shift bindningar skulle passa mig bäst. Men då var jag tvungen att byta pjäxor också. Och med tanke på att att dom bindningarna är ganska dyra plus pjäxor så får det bli om något år, när priset här lite mera rimligt.
 3. vibbe

  Randonnée bindning & stighud

  Oj tack. Det fans tydligen mer att välja på en vad jag visste om. Jag köpte ett par Marker Baron EPF 13 igår, så det var skönt att höra att jag inte gjorde bort mig😊
 4. vibbe

  Randonnée bindning & stighud

  Tack! Det var lite så jag misstänkte.antar att det är ganska lätt att skära till dom!
 5. vibbe

  Randonnée bindning & stighud

  Hej! Jag är tänkte köpa ett par Rossingnol soul 7 och sätta på ett par randonnée bindningar för vanliga pjäxor. Typ Marker Baron 13, Duke eller Tyrolia Ambition. Är det någon som har synpunkter om vilken man ska gå på eller är dom likvärdiga? Min andra fråga är när man kollar på stighudar så...
 6. vibbe

  Randonnée pjäxor

  Hej! Är det någon som har erfarenhet att använda ett par randonnée pjäxor i vanliga alpin bildning? Vad jag jag förstår så är kan det vara lite tveksamt i bland! Jag har en vän som har kommit över ett par Dynafit Radical pjäxor som sitter väldigt bra, och hon vill gärna behålla dom.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp