Bindningar

hhugo

Ny medlem
Bindningar
Tips på goa alpinbindningar där man har bra, nära kontakt med skidan och ”står lågt” så att säga. Misshandlat ett par marker baron några år nu, funkar inte längre

h
 
Senast ändrad:

jaksu

Aktiv medlem
Bindningar
OK, det är enbart några mm skillnad i stack height mellan STH2/Warden/Pivot/Attack/Jester. Tyrolia Attack har den lägsta, Salomon/Atomic/Armada Warden den högsta.

En bra sammanfattning finns här.
 

fredw

Aktiv medlem
Bindningar
Mina Völkl Deacon 80 har en ”low ride” bindning som sänker höjden en bit. Då får du iofs en skida på köpet... :) Men en bra skida!
 

Speedoit

Medlem
Bindningar
Superstark rek på Tyrolia Attack. Bra på alla sätt, enkla att komma i (ifht Marker iaf) lätta att ställa in, nära skidan, låg vikt, lågt pris. Har åkt på Attack 13 tre skidor i rad och är mycket nöjd. Tjuvar i princip aldrig. Tidigare Marker på några skidor och det var ett bra märke en gång i tiden. Nu är dom rätt pappiga, svåra att komma i o omöjligt märklig justering av förspänning. Om inte Tyrolia skulle jag gå på Look.
 

waxoff

Aktiv medlem
Bindningar
Nice! Men det verkar inte finnas med nån stopper...
Tror att man bara skriver in önskad stopperbredd i meddelandefältet vid beställning. Bromsbredderna finns listade under "Product description"

Edit; det brukar anges särskilt i de fall att de säljs utan stopper.

Edit 2:
You are just ordering these bindings without the skis?
Then we ask you to state which size of brake you need and write us the desired brake width when ordering.
 
Senast ändrad:

Snödjup

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp