la_grave
@la_grave
Innan du kan skriva i denna gästbok måste du logga in.
Kookaburra
Kookaburra 1 år sedan

Bra fråga, Om man frågar mig - det vill säga.

Kookaburra
Kookaburra 1 år sedan

Rep och vin, dvs galenskaper (som vanligt).

Kookaburra
Kookaburra 1 år sedan

Jag skulle nog ha gjort det - pga okunskap och viljan till liv. Frågor på det, Il Capitano?

Eleonora90
Eleonora90 1 år sedan

Jag tvingar ingen.

henkek
henkek 2 år sedan

Hej,

Läste att du haft förmånen att åka heli i Chugach två gånger! Vi är ett gäng som håller på att sy ihop en resa i mars/april. Vore grymt sjysst och du kan ge oss några rekommendationer, främst vilken plats är bäst att utgå från och om du kan rekommendera någon operatör?

Tack på förhand,
Henrik

Kookaburra
Kookaburra 2 år sedan

Inramningen gällde din och fru Fortunas dialog, för cirka sex månader sedan. En inramning som man ibland skådade under det glada nittio-talet. Ibland fastnålad på en skinnpaj, ibland sprayad på en busskur. Stämmer detta?

Heddious
Heddious 2 år sedan

Bäste la_grave,
vänligen sluta anklaga mig för nazistfasoner i forumtrådar.

Detta är förmodligen lönlöst att skriva (och jag borde inte behöva det eftersom jag som moderator, enligt Freerides regler (vilka man när man registrerar sig som medlem på forumet åtar sig att följa), egentligen inte är skyldig att diskutera ev. moderering med någon annan än andra moderatorer), men jag vill bara upplysa dig om att du de senaste dagarna skrivit ett flertal saker som räknas som personangrepp, och hade dessa tillmälen varit riktade mot någon annan än mig hade du redan varit avstängd.
Jag är dock inte dummare än att jag inser att stänga av dig utan att först ha en diskussion om saken bara kommer ge dig vatten på din kvarn.

Därför: vänligen sluta kalla mig för saker jag inte är – det är personangrepp. Tänk även i största allmänhet på vilken ton du använder gentemot andra användare i forumet. Jag föreslår även att du tar en titt på http://www.freeride.se/regler/.

Har du synpunkter på hur jag eller andra moderatorer agerar så är du hjärtligt välkommen att kontakta Johan på johan@freeride.se, men vänligen lägg av med att försöka provocera fram en sådan diskussion ute i forumet. Det är fel plats att ta det snacket på.

Ha en bra dag!
/Hedda

Heddious
Heddious 3 år sedan

Trådar som inte låses har en fantastisk tendens att bumpas i grupp x antal månader/år efter att de var aktuella eftersom en stor del av de som söker efter säsongsinfo inte kollar datumen på trådarna. Det upplever jag som forumanvändare som irriterande, så nu när jag själv kan låsa dem ser jag till att göra det eftersom jag är en självupptagen och maktfullkomlig typ (som dessutom gillar nymodigheter och könsneutraliseringar som "hen" och att skriva "en" istället för "man", ve och fasa).

Har f.ö endast en (1) gång blivit kontaktad av en person som varit sur över att jag låst dennes tråd, och när jag förklarade varför jag låste den accepterade personen ifråga min förklaring. Blir därför lite förvirrad av att du protesterar när jag låser trådar som du inte ens är aktiv i, men jag antar att det beror på att du vill bevisa en poäng som jag redan förklarat att jag inte ser.

Underforum är en jättebra idé, i teorin. För exempel på hur det blir i praktiken hänvisar jag till "Åre-forumet" eller de lokala forumen på Newschoolers. Dött. (Det bästa är att inte ha några kategorier alls, för då kan ingenting bli OT.)

Häppåre!

Heddious
Heddious 3 år sedan

Halloj!

Det beror lite på hur en ser det. Om jag söker efter andra personer som vill till samma plats som jag vid ungefär samma tidpunkt, och information om nämnda plats är det väl oändligt mycket enklare om alla personer står att finna i samma tråd? Åtminstone upplevde jag det så när jag sökte säsongspolare för ett par år sedan. Om en även betänker att många av dem som skapar trådar likt den du länkade inte använder sökfunktionen (bevisligen är det så eftersom jag kan skriva samma saker i Val Thorens-trådarna år efter år och det alltid är nån som blir glad över "ny" info) har de ändå inget intresse av att hitta äldre trådar om snarlika/samma ämnen. Om jag lät varje person som ville ner och bumma skapa en egen tråd skulle de första två sidorna i forumet vara den typen av trådar vid den här tiden av året, vilket skulle göra att andra, för många andra mer intressanta, trådar inte skulle synas, vilket jag på sikt bedömer är skadligt för forumaktiviteten.

Du har dock rätt i att jag är en forumamatör – jag använder bara Freeride, Newschoolers, TGR och några till och har inte den blekaste om vad usenet är. Dock har jag efter mina sju år som forumamatör här insett att de flesta som skriver här (förutom kärngänget, de vars nick en känner igen) är ännu mer amatörer än jag, så jag kör nog vidare på det här viset såvida inte en större skara människor blir förbannade på mig. De vars trådar jag låser blir oftast inte sura alls, utan tvärtom glada för att jag pekar dem i riktning mot den information de söker.

Förresten är jag lite förvånad över att du inte fräst ifrån om detta förrän nu, jag har trots allt låst rätt många "upprepade" säsongstrådar i år redan.

Ha en trevligt kväll!

Vattendroppe
Vattendroppe 3 år sedan

Tänkte bara säga att det blir inga BF inserts för min del denna gång!

roosviktor
roosviktor 3 år sedan

Hej! Angående transport till Alper, du kan väl slå en signal. Viktor Roos heter jag, nr är 0766344398

skigirl91
skigirl91 4 år sedan

Tack för ditt stöd i forumet =) Uppskattas

AnnaHallengren
AnnaHallengren 4 år sedan

Tja! Du nu hittade jag flygbiljetter till innsbruck för biiiilliiiiig peng! så jag kör på det istället:) men önskar dig all lycka till!« Föregående Nästa »