Senaste innehållet av la_grave

 1. L

  Var hittar jag mina skickade PM?

  Förmodar att du kan kolla mitt konto? Kolla trådarna med rubrikerna Bilfärd resp Tankar från 2017 och 2016. Mina skickade meddelanden saknas (bortsett från ett jag skickade idag).
 2. L

  Var hittar jag mina skickade PM?

  Inte i min inkorg i alla fall, inte alla meddelanden i alla fall. Jag har en lång korrespondens med någon där jag bara motpartens meddelanden men det framgår av dem att jag skrivit något emellan.
 3. L

  Var hittar jag mina skickade PM?

  När jag tittar in i https://www.freeride.se/forum/conversations/ verkar jag bara se inkommande meddelanden, var ser jag utgående meddelanden? Tack. (man kan inte använda PM som märkord)
 4. L

  [Artikel] Världens längsta störtloppsbacke planeras på glaciär mellan Zermatt och Cervinia

  I snitt 20 % lutning, drygt 11 °. En svart backe ska luta minst 25 °/45 %. Ska man åka snowracer på den här banan eller vadå?
 5. L

  Pistskidor helvita?

  Jag har ett par helvita (färgad logga) skidor, Salomon 1080 Mogul. Folk snackar skit i den här tråden, färgen håller lika bra på dem som på mindre färgade skidor. Mina klart snyggaste skidor, och roligaste pistskidan.
 6. L

  Konsumentrådgivning, eller "vem fan tar ansvar...?"

  Haglöfs suger på den här fronten. Jag har en väldigt lätt vindjacka, Haglöfs Trident 2, som jag använder för långsfärdsskridskor = minimalt slitage. Den är i nyskick trots många år på nacken - med undantag för gummicorden för att dra åt i midja resp luva som är helt slut. Haglöfs förslag för att...
 7. L

  Hjälp till att få Patagonia Worn Wear Tour till Sverige!

  Patagonia Worn Wear Tour (PWWT) är ett utmärkt initiativ (eftersom det är gratis kan man ju aldrig klaga!). Tyvärr är det rätt länge sedan de var i Sverige senast men nu tar de emot förslag på platser att besöka, se http://www.patagoniaworks.com/worn-wear-request Jag har fyllt i och skickat in...
 8. L

  Jag får inga e-postaviseringar för bevakade trådar

  Jag tror problemet är att jag inte varit inloggad. Får man en avisering, läser inlägget och det inte är något som är värt att svara på loggar man ju inte in varpå systemet inte märker att jag faktiskt reagerat på aviseringen. Många andra www-forum har väl inte det här beteendet? Där får man väl...
 9. L

  Jag får inga e-postaviseringar för bevakade trådar

  Jag fick e-post om ditt inlägg. Och det hamnade inte i spam:en.
 10. L

  [Artikel] Engadin: så mycket mer än St Moritz

  Weiron i Ottan som skrivit copyn eller? \"Överklassby\" liksom? Jag har bott på vandrarhem i St Moritz. Var inte dyrare än vandrarhem i vilken vanlig skidort som helst, däremot väldigt hög standard.
 11. L

  Jag får inga e-postaviseringar för bevakade trådar

  Mina två senaste aviseringar för trådar jag bevakar i forumet är från 20/3 resp 30/8. Det har postats betydligt fler inlägg i dessa trådar än så. Vad är problemet?
 12. L

  [Artikel] De 7 märkligaste skidorterna världen

  @vattendroppe https://www.facebook.com/notes/emelie-lindström/164573510700086/
 13. L

  [Artikel] Så lurar du dina barn att älska skidåkning

  Skidåkning blir roligare utan barn. Lämna dem någonstans långt från snö och berg. https://thepsychologist.bps.org.uk/volume-22/edition-4/think-having-children-will-make-you-happy
 14. L

  [Artikel] Gällivare kommun köper Dundret för 90 miljoner kronor

  Och ingen satsar sina egna pengar som vanligt. 90 miljoner är alltså över 5000:- per invånare i kommunen. Hoppas någon överklagar.
 15. L

  [Artikel] Strax före masslavinen i St Anton "– Är sändaren på eller?"

  Var har klippet tagit vägen? Jag har glömt min transceiver en gång. Just den gången råkar jag hamna i samma gondol som Doug Coombs som jag bodde granne med och brukade lifta med. Hans gäster har tröttnat för dagen så han frågar mig om jag är sugen på att göra honom sällskap till ett exponerat...
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp