Senaste innehållet av millgard

 1. millgard

  Sidestash/F12 tour EPF som topptursskida?

  Är det toppturer några gånger per säsong och resten vanlig utförsåkning är det kalas, eftersom du inte kommer att behöva annat. Jag har precis den kombinationen sedan tre säsonger.
 2. millgard

  Bra lavinfilm - klok kille

  Ja fyfan...
 3. millgard

  Min skidåkning

  Det är jättehäftiga jibbers som lägger upp sina jättehäftiga tricks och så kommenterar deras jättehäftiga polare. Inget att bry sig om. Du lägger upp en redigerad video på dig själv för att du vill ha tekniktips. Jag tror att många jättehäftiga jibbers (och en del andra) såg viss diskrepans...
 4. millgard

  Min skidåkning

  :) Investera i några lektioner med en skidlärare. Carving innebär för det första att skidan svänger genom sin form när du åker på kant, du sladd/bromssvänger konsekvent. Det är absolut ingen idé att följa ev råd på internet när du sannolikt inte förstår dem.
 5. millgard

  Min skidåkning

  Utan självförtroende blir man aldrig bra. Sedan kanske du har talang vilket också underlättar. Vill du utvecklas tekniskt tar du några lektioner av en duktig skidlärare och övar. Att åka i Åre ger självklart skidvana men jämförelsematerialet är extremt ojämnt så fokusera på din egen åkning och...
 6. millgard

  Hyrskidsbindningar eller vanliga pga framtida pjäxbyte?

  Allt handlar om kompromisser, vilka egenskaper man säljer bort och vilka man får. Att man står någon centimeter högre är förvisso sant, men å andra sidan lär man ju knappast montera den typen av bindning på en racingskida och åka porttävling med.
 7. millgard

  Skiddesign?

  Jag är ju svag för mina Volant Fat Bastards. Enkel och proper design, polerat rostfritt.
 8. millgard

  Ryktestråden 13/14

  Ah, ja såklart...
 9. millgard

  Ryktestråden 13/14

  Jag menar helt vanliga Dynafit... vad tillför denna lösning?
 10. millgard

  Ryktestråden 13/14

  Kan man inte åka ned på Dynafiterna då? ;)
 11. millgard

  Ryktestråden 13/14

  Måste man ändå bära med sig grejorna upp alltså?
 12. millgard

  Skiddesign?

  Sammalika gäller i viss mån K2. Jag tror att det är bra när varumärkesidentiteten är tydlig. Sedan är det väl kanske en generationsfråga om man vill ha stilrent eller psykedelisk hiphopgraffitti. Vill man positionera sig high-end gäller nog stilrenhet.
 13. millgard

  www.sport-conrad.de

  Det kan ju vara så att man vill ställa om inställningen ändå, man byter kanske pjäxor, går upp/ned i vikt, säljer/köper etc. Att inställning av bindningarna sker lokalt känns nästan som en förutsättning.
 14. millgard

  Bästa spa?

  Frågan var "vad finns i Åre" och du fick tips om vad som fanns. Hade du ställt den citerade frågan hade jag inte ens svarat. TIll Åre åker jag för att åka skidor och besöka mina gamla föräldrar. Inte testa olika SPA-anläggningar. Räknas Årevidden som spa? Bad i Kallsjön? Ställ din fråga på nåt...
 15. millgard

  Bästa spa?

  http://www.holidayclub.se/
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp