.

perbac

Ny medlem
KolanSki sa:
Dom e ju säkert 4 meter, om man tar något i borrar på(för att slippa skruvarna) kan de bli en sköön box liknande liten sak:D

O nu till frågan, VAD FUNKAR BÄST,
inte vad funkar för parkett i ishockeyring o plast o allt verkar funka, men om de ska va billigt, lätt o få tag på och enkelt o ha o göra med helt enkelt, va ska man då ha?
Vad menas???

"Parkett i ishockeyring och plast" vad betyder detta??

"om man tar något i borrar på" vad betyder detta?
 
Senast ändrad:

perbac

Ny medlem
Ok, antar att du med att borra på menar att skruva fast.

Ett jävligt bra tipps är Marin-plywood, slät, blank yta = bra grejjer. Den ligger ofta kring 1000:- skivan på byggvaruhusen, men ett bra tipps är att leta upp ett bygge. Dessa skivor används ofta som gjutformar och man brukar kunna tigga till sig några gammla formar. Visst så kan det vara lite betongrester och lite skruvhål i dom, men vänder man på skivan så slipper man ju betongdammet och skruvhålen kan man överleva. En bra lösning för en liten plånbok. Har själv byggt många roliga prylar genom åren genom att tigga till mig från byggen.

Fördelen med detta jämfört med billiga klickgolv/laminatgolv är att plyfan inte delaminerar lika lätt då det trotts allt ska vara ute i snö och väta.
 
Senast ändrad:

SebTorneus

Medlem
körde på en sån bänk i helgen, fungerar perfekt :p och den vi körde på hade runda försänkta bultar så dom behövde vi inte slipa ner. den är ju lite bred, visst det är kul men blir lite långtråkigt i längden ; D
 

andreasnorberg

Ny medlem
vi fixade plast ifrån hockey rinken.. fråga en vaktmästare vid din ishall om dem har nå plast som ska slängas. glider kanon :)
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp