[Artikel] Bobby Brown Triple Cork 1440

Redaktionen

Aktiv medlem
Den 16 april, satte Bobby Brown ett nytt riktmärke i skidvärlden. Bobby besökte Reb Bull Training Ground vid Squaw Valley, Kalifornien när han satte en Triple Cork 1440.

Läs hela artikeln:
 

jeppenator

Aktiv medlem
Galet laddat alltså, sinnessjukt bra första trippel cork 14 också! ser ut som han gjort den många gånger på hur han utför den!
 

ahj

Ny medlem
Bättre än förväntat faktiskt. Trodde det mer skulle vara en halvt ograbbad höjstsnurr med knappt urskiljaktiga inverteringar men det här var ju en tydlig trippel med rejäl mute.
 

rrens

Ny medlem
Låt h81 flöda. Heik, säg inte att han ska skaffa stil, för att vara en triple så var den där faktiskt otroligt jävla clean.
 

emol96

Ny medlem
Men det e väl nån random norrman från delicated pictures som redan satt det? Det e ju med i deras "mega Edit " :O
 

V-Tissle

Ny medlem
Av: Leffe_P Idag 21:43
Riktigt sjukt, men skulle hellre se nån lägga en switch cork 3 i det där höppet!

word
 

Elias-Stenberg

Ny medlem
sjuk kontroll osv, galet, skills, sjukt att folk langar trippels såklart.. men jag hoppas värkligen att detta inte blir nästa tävlingstrick.. skulle vara sorligt..

bring back the style :(
 

iSimon

Medlem
helt sinnes, men de är la så att klarar en klarar alla så x-games nästa så kommer minst... 10 pers kunna detta! När tar de stop!?
 

OWester

Aktiv medlem
fritjof satte aldrig sin "trippel" cork på clash of nations och han i mega edit tycker inte jag räknas som trippel, egentligen wobblar han ju bara i luften fyra varv.. men det här var fan makalöst, helt perfekt med stil och allt. Bobby is the shit!!!
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp