[Artikel] Vinn 5000 kronor från UCPA

Redaktionen

Aktiv medlem


Finns det ett bättre sätt att åka till Alperna än med UCPA? Knappast om du vill ha skidsällskap, utvecklas i din åkning och få din Alpvecka maxad med bra snö. Nu kan du vinna 5000 kronor hos UCPA. 

Läs hela artikeln:
 

Pillard

Aktiv medlem
Synd bara att båda frågorna är fel... Eller snarare, så som frågorna är ställda går de inte att svara på med de alternativ som erbjuds
 

AndersWingqvist

Moderator
Forumvärd

@Pillard Hrm, nu är jag inte riktigt med... första frågan får man måhända skrota runt lite på UCPA:sajt för att hitta, men den andra... är väl klar som korvspad eller (ledtråd: tänk på deras slogan "Tout compris", underledtråd: google translate av denna slogan från franska till svenska)?
 

pd

Aktiv medlem
Frågorna handlar som vanligt bara om att kunna påstå att det är en tävling som kräver en prestation i syfte att slingra sig ur lotterilagen. Men kul med utl... jag menar tävling!
 

AndersWingqvist

Moderator
Forumvärd

@Pillard Ehm. Snabbkoll på UCPA:s webb, om man bara trycker på gula knappen "Hitta ditt äventyr" och låter de två valen vara default ("Se alla" och "Alla i Franska...") så kommer det fram en tydlig siffra. Man behöver inte ens "skrota runt" som jag själv trodde.
Blev personligen tagg på "4000 Saas fee" som kom upp högst upp, verkar som ett najs upplägg och även "Grande Traces skidor" mest för reklamtexten "För de riktigt tuffa skidåkarna...". Hand upp här :)
Ok, good luck och hojta till om du vidhåller din åsikt så får vi kanske skriva om frågorna...
 

Pillard

Aktiv medlem

@AndersWingqvist Grand Traces är det klart bästa upplägget jag testat iaf. Lite mindre grupp, över lag bra nivå på de som åker och guider som vågar släppa iväg folk på längre åk med mer frihet. Sen att området runt Serre ger fantastisk offpist gör ju inte saken sämre. Jag svarade i PM istället för att inte helt förstöra "tävlings"momentet.

@pd Ett problem dock med att de gör så är att det helt plötsligt blir en påtaglig risk för vinstbeskattning och helt plötsligt halveras värdet...
 

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Advertisement
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp