Vinn 5000 kronor från UCPA

Finns det ett bättre sätt att åka till Alperna än med UCPA? Knappast om du vill ha skidsällskap, utvecklas i din åkning och få din Alpvecka maxad med bra snö. Nu kan du vinna 5000 kronor hos UCPA. 

För dig som vill ha en aktiv skidsemester, oavsett vilken nivå du åker på, så kan UCPA mycket väl vara den heliga graalen som du letar efter. På UCPA:s webb finns information om vad som ingår (Tout compris!) när du bokar och dessutom vilka olika skidaktivieter som du kan välja och vraka bland.

Om du vill vinna 5000 kronor i presentkort som du kan använda till din skidvecka i franska Alperna med UCPA så ska du vara med i tävlingen nedan.

Pssst…. i länken ovan finns ovärderlig kunskap för att klara de två frågorna.

Delta här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2018-11-30

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Presentkort på 5000 :- hos UCPA. Gäller på alla skidresmål och aktiviteter. Giltigt 2 år från vinstutdelningen.

14/12 – 2018: Vinnaren har kontaktats av UCPA och fått sin vinst, men har också undanbett namnpublicering här på tävlingssidan. 

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
Logga in för att kommentera
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook

 1. Pillard
  1
  Pillard | 2018-11-09 14:54          

  @AndersWingqvist Grand Traces är det klart bästa upplägget jag testat iaf. Lite mindre grupp, över lag bra nivå på de som åker och guider som vågar släppa iväg folk på längre åk med mer frihet. Sen att området runt Serre ger fantastisk offpist gör ju inte saken sämre. Jag svarade i PM istället för att inte helt förstöra "tävlings"momentet.

  @pd Ett problem dock med att de gör så är att det helt plötsligt blir en påtaglig risk för vinstbeskattning och helt plötsligt halveras värdet...

 2. AndersWingqvist
  0

  @Pillard Ehm. Snabbkoll på UCPA:s webb, om man bara trycker på gula knappen "Hitta ditt äventyr" och låter de två valen vara default ("Se alla" och "Alla i Franska...") så kommer det fram en tydlig siffra. Man behöver inte ens "skrota runt" som jag själv trodde.
  Blev personligen tagg på "4000 Saas fee" som kom upp högst upp, verkar som ett najs upplägg och även "Grande Traces skidor" mest för reklamtexten "För de riktigt tuffa skidåkarna...". Hand upp här :)
  Ok, good luck och hojta till om du vidhåller din åsikt så får vi kanske skriva om frågorna...

 3. pd
  1
  pd | 2018-11-09 14:46          

  Frågorna handlar som vanligt bara om att kunna påstå att det är en tävling som kräver en prestation i syfte att slingra sig ur lotterilagen. Men kul med utl... jag menar tävling!

 4. AndersWingqvist
  0

  @Pillard Hrm, nu är jag inte riktigt med... första frågan får man måhända skrota runt lite på UCPA:sajt för att hitta, men den andra... är väl klar som korvspad eller (ledtråd: tänk på deras slogan "Tout compris", underledtråd: google translate av denna slogan från franska till svenska)?

 5. Pillard
  1
  Pillard | 2018-11-09 13:21          

  Synd bara att båda frågorna är fel... Eller snarare, så som frågorna är ställda går de inte att svara på med de alternativ som erbjuds