Bästa butiken i Göteborg för seriös bootfitting?

Zybeer

Ny medlem
Jag har lite stökiga fötter och tänkte äntligen göra slag i saken och försöka få till ett par riktigt väl anpassade pjäxor för mer njutbar skidåkning. Kombinationen blodstopp, ingen känsel och ispaket i pjäxorna när det är kallare än -5 börjar kännas lite förlegad.

Vilken butik i Göteborgsområdet bör jag söka mig till för att få bra hjälp?

Tack på förhand!
 

drH

Medlem
Udéns. Håller dem som vassare än grannen skistore men det finns nog andra åsikter.

Sportspec på mölndalsvägen har jag ingen erfarenhet av. Åtminstone här på forumet går det att hitta exempel på dåliga erfarenheter därifrån.

/drH
 

Johan83

Ny medlem
Fick själv tipset Udéns så dit gick jag. Trodde jag. Efter två timmars provande och mätande och gjutande och bankade gick jag därifrån med ett par pjäxor som sitter som en smäck, fast det stod Skistore på kvittot. Fattar inte hur jag lyckades blanda ihop butikerna...

Udéns har lite mer fokus på inbound och Skistore på outbound som jag förstår det. Gå dit när lagret är fullt med nästa säsongs pjäxor är heta tipset!
 
Senast ändrad:

mgbgt66

Medlem
Jag har köpt pjäxor på Skistore, Udens och XXL sedan tidigt 90-tal. Som vanligt beror det på vem man träffar på och vilken service man får. Hittills mest nöjd med XXL.
 

MOONEEN

Medlem
Jag var på Skistore i höstas för att köpa pjäxor och jag gick helt och hållet på deras rekomendationer och kom därifrån med ett par pjäxor som gett mig stora problem med hälarna under säsongen och det gick inte att lösa med hjälp av bootfitter. Dock så har Skistore erbjudit sig att byta ut mina pjäxor så det visar ju på bra service. Jag ska snart dit o kolla igen så det är lite upp till bevis från min sida i alla fall. Jag håller med föregående talare om att det är viktigt att man får hjälp av rätt personer. Alla är inte lika kunniga utan mer anställa som säljare.
 
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp