Boende kompisar Revelstoke 21/22

BenjiÅ

Ny medlem
Boende kompisar Revelstoke 21/22
Hej,
Jag heter Benjamin och är 20 år och har planerat att åka till Revelstoke. Jag har fixat boende/lägenhet i Revelstoke för fyra personer söker därför 3 roliga rumskamrater som är sugna på att åka mycket skidor och en och annan öl. Boendet är bokat från 17 december till första veckan i april. Kostnaden ligger på ca 5000:- per månad per person. Är du sugen på att dela boende skriv ett PM eller kontakta mig på (0768257779).
 

Amelin

Medlem
Boende kompisar Revelstoke 21/22
Tjabba, letar inte efter boende men ville bara nämna att vi är ett gäng på 4 man i 20 årsåldern som också kommer säsonga i Revelstoke. Vi kommer bo på Alpine Inn. Hoppas vi ses!
 

philiplindwert

Ny medlem
Boende kompisar Revelstoke 21/22
Hej,
Jag heter Benjamin och är 20 år och har planerat att åka till Revelstoke. Jag har fixat boende/lägenhet i Revelstoke för fyra personer söker därför 3 roliga rumskamrater som är sugna på att åka mycket skidor och en och annan öl. Boendet är bokat från 17 december till första veckan i april. Kostnaden ligger på ca 5000:- per månad per person. Är du sugen på att dela boende skriv ett PM eller kontakta
 
Senast ändrad:
Topp