Hemavan

KarinStal

Ny medlem
Hej, är det någon som känner till om det kommer finnas tåg till Hemavan i vinter från Lund eller alternativt Stockholm? /Karin
 

rodney_piston

Aktiv medlem
Kommer mer info i september 2020 enligt snälltågets hemsida........hoppas hoppas!!

Jag har inte provat tåg till Hemavan eller Kittel själv men det är väl buss sista biten som gäller. Men hör gärna med snälltåget hur planerna ser ut för nästa säsong och uppdatera här om ni får reda på något.

Flyg till Hemavan är schjuuuukt smidigt..och ganska billigt.. men inte så miljövänligt...de där gamla Saab 340sarna är ju inte direkt de miljövänligaste planen i atmosfären....nej usch för fanken!! Ca 60 kg Koldioxid per flygstol enkel resa Arlanda-Hemavan. (Och planen brukar ju inte vara fullknökade med passagerare direkt)..... Så ska man väl inte förstöra för de som är beroende av flygtrafiken. Men allvarligt!! Hur ser upphandlingarna ut!!!??? Lågpris flygbolag från låglöneländer som har köpt in gamla flygplan som haft 15 ägare sedan Skyways gick i Kånken och sålde skrotet billigt!! Är man inte flygrädd innan så lär man ju bli!! Om bolagen nu betalar skatt så inte är det i Svedala!!

Bygg ut stambanan NU för bövelen!!! Helst igår och helst överallt på en gång!! Och hur i helvete tänkte man när man la ner tåget till Malung?? Puckat!!! Tänk att ta tåget till Kläppen...mysigt!!

Och om någon från Snälltåg råkar läsa.. vad sägs om lite avgångar till Hemavan i november december??? Då skulle jag köpa stämpelkort!!
 

TopiNieminen

Aktiv medlem
Ja,varför inte.Var är den optimala placering på GBG?
Satsar på Inlandbanan hoppar av i Storuman transport med Epa traktor skulle det vara en option?
Var som helst vid banan där Snälltåget trafikerar. Sen om man orkar så kan man ju åka vanligt tåg från GBG till någon av de tidigare nämnda stationer för Snälltåget. ☝🧐😊
 

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp