Två grabbar till Val Thorens

Jag och en polare har bestämt oss för att göra en säsong nu i vinter och vill gärna till Val Thorens. Jag har tidigare gjort en säsong där men kompisen är färsking:D Nu letar vi efter 2-4 andra som vill hänga med och leta boende tillsammans. Skulle vi inte få boende där så är St. Anton också ganska intressant. Skidåkningen är det mest intressanta men fest är också av intresse;)
 
Senast ändrad:

RickardBergman

Ny medlem
Halloj!

Jag har också kommit till insikt nu under sommaren att en säsong 19/20 i alperna skulle göra susen! Är i 20-års åldern från Stockholm och har alltid åkt mycket lagg. Skulle mer än gärna vilja spendera vintern med skidåkning och nya polare innan det bär av för plugg nästa höst.

Jag bollar gladeligen lite idéer kring detta och är öppen för både Val Thorens och St Anton!

Mvh
Rickard
 

OscarWelen

Ny medlem
Jag och en polare är sugna på säsong i vinter det kommer bli våran första, vi båda är 19 år och tog precis studenten. Vi har varit lite inne på St anton men det är inte spikat i sten, Val thorens låter också intressant. Vi spånar gärna om ideer och planer inför vintern!
Hör gärna av er på insta dm: oscarwelen
 

YlvaT

Ny medlem
Tja! Behöver ni utfyllnadsmaterial till boende i st Anton får ni gärna skriva till mig! (Ylva Thorné på fb)
 
Tja, jag är också sugen på st Anton eller val Thorens! Hör gärna av er om ni är sugna på att bolla lite idéer osv, ( apelgrenfelicia på insta eller släng iväg ett DM här)
 

Snödjup

Snödjup har sommaruppehåll i väntan på vinterns snödump.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer
Topp